Angeleta Ferrer (Mataró)

Fotos i videos del torn 4 ( del 20 al 24 de juliol). Moltíssimes gràcies a totes les famílies infants! Sense vosaltes tot això no hagués estat possible! Bones vancances i fins aviat!

El dilluns vam fer l'inici de la Festa Major del Casal i el dimecres 22 els grups d'infantils van gaudir dùn matí de platja.

El dijous 23 vam fer una festa Holy i després una bona riuxada! va ser un matí espectacular!

El divendres 24 de juliol vam fer la cloenda de Festa Major i també de final del casal. Vàrem gaudir d'un espectacle musical de la companyia Tàger. Petits/es i grans vàrem gaudir moltissim cantant i ballant!

Videos de l'espectacle de Tàger!

Un cop acabat l'espectacle de Tàger i les comparses, vam poder fer un petit aperitiu de germanor.!

Més fotos i videos del torn 3 ( del 13 al 17 de juliol)

Gimcana cultural al Parc Central amb el grup de grans

Dijous les nenes i nens del Casal van gaudir d'un mati de circ amb diversos tallers d'acrobàcies, malabars, equilibris acroioga....

Espectacle de la conpanyia de circ i dansa Cronòpis

El grup Dels dofins es van acomiadar divendres oferint un especatacle a la resta de casal!

Matí de divendres, gaudint de la platja el grup dels taurons

Estimades famílies!

Ja portem 3 setmanes intenses de casal i ara ens preparem per continuar durant la setmana del 20 al 24 de juliol! Per a fer-ho tot més fàcil i àgil, us facilitem el document informatiu per a vosaltres. En ell hi trobareu tota la informació per què els vostres fills i filles estiguin preparades per seguir gaudint!!

Recordeu també que cada dia abans de l'entrada al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes (feu clic a la imatge). Gràcies per la vostra col.laboració.

Fotos de les diferents activitats que estem fent en el torn 3 ( del 13 al 17 de juliol)

El divendres 10 de juliol, amb el grup dels més petits vàrem fer una sortideta pel centre de Mataró i vàrem realitzar una gimcana fotogràfica.La mirada dels i de les infants sempre és sorprenent!

Estimades famílies! Desprès d’una segona setmana intensa i divertida de casal, aquí teniu la informació del tercer torn del servei educatiu (del 13 al 17 de juliol). Esperem que així us organitzeu millor. Per qualsevol dubte teniu a la nostra directora, la Raquel, que estarà encantada d’atendre-us.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).

Avui 9/7/20 hem tingut un esdeveniment especial: l’animació musical de la Companyia Tager! Ho hem gaudit moltíssim i ens ha encantat! Un gran matí ple de rialles, malabars i música! 

Dins el Casal d’Estiu…Res ens atura en viure l’aventura!!

Aquest any, tot i els dubtes amb què arribavem al casal, no podiem imaginar que cada dia de casal es convertís en un espai especial on els i les nenes que hi assisteixen estan gaudint cada moment que hi passen i recuperant aquell espai en el qual no han pogut ser-hi durant un llarg temps!!  El clima que respirem al casal és d’alegria i afecte…i totes juntes formem una gran familia!

Estimades famílies! Desprès d’una primera setmana intensa i divertida de casal, us volem donar les gràcies per la vostra confiança i per fer possible aquest casal tan especial. Aquí teniu la informació del segon torn del servei educatiu (del 6 al 10 de juliol). Esperem que així us organitzeu millor. Per qualsevol dubte teniu a la nostra directora, la Raquel, que estarà encantada d’atendre-us.

Arrenca el casal de l'Angeleta Ferrer!!

Els i les nenes que venen al casal de l’Escola Angeleta Ferrer hem començat amb moltes ganes i il·lusió el nostre retorn a la nostra estimada escola!

Acompanyades d’uns i unes monitores esplèndides ja estem començant a endinsar-nos en el centre d’interès d’aquest any!!

Moltes divertides activitats i aventures ens esperen!!

Benvingudes famílies! Ja som aquí  per segon estiu consecutiu i us volem donar les gràcies per la vostra confiança i per fer possible aquest casal tan especial. Aquí teniu la informació del primer torn del servei (del 29 de juny al 3 de juliol). Esperem que així us organitzeu millor. Per qualsevol dubte teniu a la nostra directora, la Raquel, que estarà encantada d’atendre-us.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).

Recordeu també que cada dia abans de l'entrada al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes (feu clic a la imatge). Gràcies per la vostra col.laboració.