Ocata (El Masnou)

Fotos i videos de la darrera setmana de casal! (del 27 al 31 de juliol)

El grup de primària assajant una petita representació   per al grup d’infantil .  I el grup de P4 i P5 mirant amb molta atenció el penúltim vídeo de la temàtica del casal!

Els grups d’infantil han fet la seva excursió setmanal i han gaudit molt al Parc LLuís Millet.

Els nois i noies de primària van marxar d’excursió d’excursió al «Skatepark». A part de patinar, van tenir temps també de jugar a ping-pong. Tenen molta energia!

Fotos de la festa de cloenda del casal! Els nois i noies de primària van fer tres actuacions : dos històries de teatre i un ball. En acabar les actuacions i amb música molt marxosa, vam gaudir d’un bon esmorzar!

I com a les festes sempre hi han sorpreses, els i les infants del casal van rebre una gran sopresa: la visita d’en Plàsticus! un dels grans protagonistes de la nostra temàtica d’estiu!

Arribem a la última setmana de casal! què ràpid passa el temps!  Us compartim la informació de la setmana del 27 al 31 de juliol per fer un bon tancament de casal! Aprofitem per donar-vos les gràcies per tota la vostra col.laboració i confiança! 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Aquest divendres 24 de juliol, els nens i nenes del grup d’infantil han volgut plantar una olivera! Creiem que la temàtica els/les està inspirant molt 🤗

El passat dimecres 22 de juliol va ser un dia molt especial! Vam descobrir els talents artístics que portem dins! Unes representacions escollides i realitzades pels propis infants del casal!

Més fotos de casal! a l’Ocata no parem!

Ja portem 4 setmanes intenses de casal i ara ens preparem per continuar durant la setmana del 20 al 24 de juliol! Per a fer-ho tot més fàcil i àgil, us facilitem el document informatiu per a vosaltres. En ell hi trobareu tota la informació per què els vostres fills i filles estiguin preparades per seguir gaudint!!

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Avui divendres 17 de juliol toca un altra matinal passada!

El passat dimecres 15 de juliol, els nens/es de Infantil del casal Ocata van estar al parc Lluís Millet i s’ho van pasar tan bé que volen tornar😛

Els nois i noies del casal Ocata van demostrar una gran agilitat amb patins, monopatins i patinets. Sempre amb seguretat! Activitat realitzada el passat dimecres 15 de juliol.

Us compartim moments de les activitats del casal que estem rfealitzant. Al grup de P3 els encanta disfressar-se de Plasticus (el personatge de la temàtica de casal) i també gaudir del racó de l’ombra, un espai ideal per escoltar contes! D’altra banda tots els grups  han gaudit de la seva segona jornada de platja! Va ser molt refrescant!

Hola de nou famílies! aquí teniu la informació del torn 4 (del 13 al 17 de juliol) per a que us organitzeu millor!

Fotos del  divendres 10 de juliol. Tots els nens i nenes van gaudir amb bones ruixades  i jocs d’aigua.

El passat divendres 10 de juliol  hem tingut un esdeveniment especial: l’animació musical de la Companyia Tager! Ho hem gaudit moltíssim i ens ha encantat! Un gran matí ple de rialles, cançons i balls! 

Durant aquesta setmana els nens i nenes d’nfantil del casal estan decorant el racó d’en Ringo i el grup de primària ha volgut convertir-se en Plasticus, un dels personatges de la temàtica del casal!

Ahir dimecres 8 de juliol vam tenir la primera jornada de platja! Els nens i nenes van gaudir moltíssim amb el primer bany al casal!

Hola de nou famílies! aquí teniu la informació del torn 3 (del 6 al 10 de juliol) per a que us organitzeu millor!

Hola de nou famílies! aquí teniu la informació del torn 2 (del 29 de juny al 3 de juliol) per a que us organitzeu millor.

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Les primeres activitats del casal ja s’han iniciat! Els  i les primeres infants dels grups de primària i infantil ja s’han estrenat!

Hola famílies! us compartim informació necessària pel TORN 1 del casal (del 22 al 26 de juny).

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.