Últim tram d’una campanya d’estiu inoblidable

El lleure més protagonista que mai!

Ja estem encetant la part final d’una campanya de casals d’estiu que passarà a la història de la nostra entitat i del sector del lleure. Segurament els equips educatius mai l’oblidaran, com també els i les infants i les famílies participants . Us volem compartir que Dinàmic actualment té en funcionament 16 serveis d’activitats d’estiu repartits entre Barcelona i El Maresme i més de 900 infants que estan gaudint o han gaudit de les nostres activitats. Hem fet un esforç molt gran per fer tot això possible i estem donant el màxim cada dia per oferir a la comunitat educativa un espai necessari davant la coneguda situació sanitària. Tanmateix, existeix en nosaltres un sentiment d’agraïment infinit per la col.laboració i confiança de totes les families que s’han inscrit a les activitats d’estiu i també pel recolzament de la majoria d’agents externs i interns que han facilitat la possibilitat d’oferir aquests serveis. Ara ens toca l’sprint final i no hem de baixar la guàrdia. Els equips educatius de cada casal han hagut d’adaptar-se a molts canvis i, tot i que han hagut de superar molts reptes, es manetenen amb energies i amb moltes ganes de seguir compartint moments educatius, lúdics i emocionals amb totes les nenes i nens de la campanya d’estiu. Seguim fent educació, seguim fent lleure! Cap mascareta ens taparà el somriure!

Visites artísitiques als nostres casals!

Us compartim el dossier d'activitats especials que farem al casal, en col·laboració amb la Companyia Tager, on surten dues de les activitats que realitzarem duran el torn del 29 de juny al 3 de juliol. No podem fer excursions però sí podem portar espectacle i màgia als i a les vostres infants! En breus us informarem d'altres col.laboracions externes.

Recordatori: Declaració responsable i comprovació de símptomes

Hola famílies! us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19. Aquí us compartim els enllaços per a cada casal, només heu de fer clic en l’escola/casal on esteu inscrites:

Barcelona

Maresme:

Barcelona
 
 
Maresme
 
 
 
  •  
  •  
 
  •  
  •  

  •  

Hola a totes les famílies dinàmiques!

En aquest blog trobareu tota la informació pertinent als Casals d'Estiu. Tot just estem actualitzant aquest espai. A partir de dilluns 22 de juny ja el tindrem llest per tal que tingueu una bona informació des d'aleshores i durant tot el Casal. Cada setmana anirem afegint noticies en l'espai del vostre casal. Només heu de seleccionar la vostra pestanya en la pàgina d'inici i endavant! Que cap mascareta ens tapi el somriure! Fins aviat!