Santa Anna (Premià de Dalt)

Arribem a la última setmana de casal! què ràpid passa el temps!  Us compartim la informació de la setmana del 27 al 31 de juliol per fer un bon tancament de casal! Aprofitem per donar-vos les gràcies per tota la vostra col.laboració i confiança! 

Recordeu també que cada dia abans de l'entrada al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes (feu clic a la imatge). Gràcies per la vostra col.laboració.

Hola famílies! hem posat tanta concentració en la feina que se’ns havia oblidat compartir fotos del casal! aquí us deixem algunes de vàries activitats que hem anat realitzant. En breus anirem afegint més!

Estimades families! Ja portem 3 setmanes intenses de casal i ara ens preparem per continuar durant la setmana del 20 al 24 de juliol! Per a fer-ho tot més fàcil i àgil, us facilitem el document informatiu per a vosaltres. En ell hi trobareu tota la informació per què els vostres fills i filles estiguin preparades per seguir gaudint!!

 

Estimades families!!

Desprès d’una segona setmana intensa, estimulant i divertida on els nens i nenes han gaudit del casal Estiu en Marxa de Premià de Dalt (escola Santa Anna) ja estem preparades per encarar la 3a setmana del casal.

A fi de què disposeu de tota la informació al respecte del que serà necessari per venir ben preparades us facilitem l’enllaç al 3n Butlletí Informatiu per les famílies. Allà podreu trobar tot tipus d’informació indispensable per tenir una bona estada durant cadascun dels dies de casal!!

Moltes gràcies per la vostra confiança!!

Estimades families!!

Desprès d’una intensa, estimulant i divertida setmana de casal on els nens i nenes han gaudit del casal Estiu en Marxa de Premià de Dalt (escola Santa Anna) ja estem preparades per encarar la 2a setmana del casal.

A fi de què disposeu de tota la informació al respecte del que serà necessari per venir ben preparades us facilitem l’enllaç al 2n Butlletí Informatiu per les famílies. Allà podreu trobar tot tipus d’informació indispensable per tenir una bona estada durant cadascun dels dies de casal!!

Moltes gràcies per la vostra confiança!!

Benvingudes famílies! Ja som aquí  i amb ganes de la nostra 12a edició de casals d’estiu al poble! us volem donar les gràcies per la vostra confiança i sobretot per fer realitat aquest casal tan especial i extraordInari. Aquí teniu la informació del primer torn del servei (del 30 de juny al 3 de juliol). Esperem que així us organitzeu millor. Per qualsevol dubte teniu a la nostra directora, l’Alba, que estarà encantada d’atendre-us.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).

Recordeu també que cada dia abans de l'entrada al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes (feu clic a la imatge). Gràcies per la vostra col.laboració.