Angeleta Ferrer (Mataró)

Famílies! el casal ha finalitzat i ja ens acomiadem. Gràcies per la vostra confiança i col.laboració i esperem que els vostres fills i filles hagin gaudit al màxim de les vivències d’aquest casal. Gràcies per fer possible una edició més d’estiu i us desitgem unes bones vacances. Fins aviat!

Moments d’algunes de les activitats de la setmana del 15 al 22 de juliol.

Hola de nou famílies!  ja arribem a una setmana més de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles! Per qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar amb la directora del casal, l’Alba, o amb la seva ajudant de coordinació, la Patricia. Us les trobareu a les entrades i sortides del casal o podreu contactar amb elles en el telèfon de direcció del casal (indicat al full informatiu).

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol!  Per qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar amb la directora del casal, l’Alba, o amb la seva ajudant de coordinació, la Patricia. Us les trobareu a les entrades i sortides del casal o podreu contactar amb elles en el telèfon de direcció del casal (indicat al full informatiu).

Hola de nou famílies! Despés d’haver estrenat el casal , seguim amb moltes energies i us  compartim el full informatiu del torn 2 (del 4 al 8 de juliol)  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar amb la directora del casal, l’Alba, o amb la seva ajudant de coordinació, la Patricia. Us les trobareu a les entrades i sortides del casal o podreu contactar amb elles en el telèfon de direcció del casal (indicat al full informatiu).

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança.Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar amb la directora del casal, l’Alba.