Baldiri i Reixac (Barcelona)

Última setmana, últim dia de casal… Un dia diferent, un casal per recordar… Ha estat una setmana amb poquets participants, però super motivats per totes les activitats i tallers que havíem de fer. Hem fet instruments de vent, de percussió, polseres i uns pastissos boníssims que hem esmorzat l’últim dia de casal al Parc Güell. Amb una sortida al Laberint d’Horta per no oblidar!!

Tant de bó ens tornem a veure al casal del 2023!!!!! Que tingueu molt bones vacances! Gràcies per tot!

Ha estat un matí ple d’aventures, hem anat a buscar el primer autobús i tot seguit hem agafat un altre, després hem anat xino xano amunt a buscar l’entrada del laberint. Hem esmorzat, teniem moltíssima gana!! Després hem jugat a un parc infantil molt xulo una estoneta i tot seguit ens hem perdut una mica dins del laberint. Ha estat un matí molt intens i no em parat ni un moment, de camí al casal ens feia un soroll l’estómac de la gana que teniem…

Ha estat la quarta setmana de casal i es nota el cansament dels que portem des de la primera en aquesta gran aventura, però seguim amb ganes de passar-ho bé i d’ajudar el personatge que ens toca a la nostra temàtica musical. La Celia Sugar segur que ens agrairà tot l’esforç que hem fet per tal que recuperi el seu ritme i surti de la Rockola. Aquesta setmana hem fet molts jocs d’aigua ja que la calor és molt intensa i el cos tan sols demana refrescar-se a tota hora, però també hem tingut temps per conèixer i inventar-nos instruments de percussió, d’aquesta manera hem pogut ajudar a la Celia. Una setmana més ens sentim super orgullosos de la feina ben feta!!

Quin dia més extraordinari que vam tenir el dia de l’excursió a la BGranja Aventura Park! Hem vist i tocat animals exòtics i els petits animalons de casa nostra, hem fet de grangers alimentant animals, com les oques o els porcs. Els hem acariciat i els hem donat molts mimos, havíem d’anar en compte amb el soroll que feiem i com ens havíem d’apropar als animals, ens ha anat molt bé per treballar el volum de veu i la paciència. Després hem gaudit de lianes, tirolines i circuits d’aventura; no hem tingut ni una estoneta de descans. A l’ autocar de tornada es va fer el silenci…, bona nit infants…, estavem rebentats i encantats del super dia!!!

Hola de nou famílies!  ja arribem a la penúltima setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles! Per qualsevol aclariment, recordeu que sempre podeu parlar amb la directora del casal, la Verònica.

Famílies, aquesta setmana hem tingut molta feina!!!! Hem conegut l’Estradimalius, la Lola Gramola i la música POP dels 80 amb la Cyndi Colors. Hem fet uns micròfons la mar de brillants i colorits i em tenyit les nostres samarretes i mitjons amb tot de colors vius, al més pur estil dels anys 80!! I així, em ajudat la Cyndi a recuperar la seva veu i sortir de la Rockola.

També hem aprofitat per conèixer la vestimenta d’aquesta dècada i els seus pentinats. Els grans hem fet un club de la comèdia i els petits hem cantat, ballat i mogut l’esquelet. I tots plegats hem fet dibuixos amb l’aigua i em jugat amb les pompes de sabó. Ha estat una setmana molt cansada, ens ha costat alliberar la Cyndi, hem treballat moltíssim i ho hem aconseguit!!!

Benvolgudes famílies, durant aquesta setmana hem passat un dia genial sense sortir del nostre estimat Parc Güell. Vam fer un passeig pel parc i la nostra supermonitora Maria ens va explicar per què les columnes que va dissenyar Gaudí són com són, vam esmorzar fresquets al pati de columnes i després vam rebre una sorpresa! Va venir a veure’ns i a jugar amb nosaltres el nostre estimat director d’orquestra Estradimalius i la Lola Gramola, la seva companya, vam buscar notes musicals pel parc, vam ballar, cantar, tocar instruments i també ens vam disfressar.

Va ser un matí molt complet, ens va passar super ràpid i vam viure la màgia de conèixer alguns dels personatges que surten en els vídeos i vam marxar a dinar il·lusionats i amb ganes de portar fins el final cada missió que ens encomana l’Estradimalius!!

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol! Per qualsevol aclariment, podeu parlar com sempre amb la directora del casal, la Verònica.

Avui hem anat a la piscina juntament amb dos casals més de Dinamic, ens hem conegut, hem compartit aventures i ens hem divertit moltíssim a la piscina. Hem estat com a peixos dins l’aigua, la piscina no cobria gens i fins i tot hem pogut jugar al pilla pilla dins de l’aigua.

Després hem anat a dinar a un parc enorme, hem tingut temps lliure i hem fet jocs a dins del parc. Segur que a l’autocar de tornada ens quedem ben adormits…

Hola de nou famílies!  Després d’una primera setmana d’estrena de casal, anem agafant rodatge i us informem del que ens espera la setmana següent! Per qualsevol aclariment, podeu parlar com sempre amb la directora del casal, la Verònica.

Aquesta setmana hem descobert quina serà la gran aventura que viurem setmana a setmana al casal, i ens ha agradat moltíssim!! També ha estat una setmana d’adaptació de tots els participants del casal, tant monitores, com infants i també de la cuinera!, que ens fa uns menús boníssims per dinar! Hem jugat amb aigua, hem decorat el casal, hem fet instruments musicals, hem descobert i aprofundit en la música clàssica… Hem quedat una mica  cansats  però ja tenim  ganes de saber quina serà la nova aventura que ens espera la setmana vinent amb en l’Edy Rollins. Viatjarem al Rock and Roll dels 50, amb els seus passos de ball, vestimenta i pentinats

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança. Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar amb la directora del casal, la Verònica.