Baldiri i Reixac (Barcelona)

Aquesta última setmana de juliol culmina la primera gran aventura a través de l’espai i el temps del Casal del Baldiri Reixac. Una setmana carregada d’aventures i emocions en la que ens hem traslladat a l’Àfrica per conèixer la Jane Goodall, una de les persones que més ha fet per donar a conèixer les peculiaritats dels primats del continent africà i, especialment, les dels chimpanzés, uns éssers curiosíssims i tremendament intel·ligents, sobre els que n’hem après un munt de coses.

I també posem el punt i final a un casal bonic i divertit, on tothom ha gaudit del lleure estiuenc! Esperem que passeu molt bones vacances i  que ens retrobem l’any vinent!

Han estat setmanes d’intensa activitat les viscudes al casal d’estiu del Baldiri i Reixac. Jornades plenes de joc, d’emoció i d’aventures. De pilotades, confidències i macarrons amb formatge. Una pila de records divertits i també algún moment difícil. Experiències, al cap i a la fí, que ens ajuden a escriure el camí envers la persona que acabarem esdevenint. Doncs potser quí sap si aquest serà, per sempre més, aquell estiu que tan bon record tindrem que vam passar al casal del Baldiri i Reixac.

Bones vacances de part de tot l’equip Dinàmic!

La quarta setmana del Casal del Baldiri Reixac ha estat força intensa, tant per als grups d’infantil com per als de primària que s’han esforçat per adaptar-se a tot de canvis imprevistos, tot acollint a noves companyes i companys.

El nostre viatge a través de l’espai i el temps ens ha transportat als EE.UU. dels 60, en plena època hippie, per conèixer en John Lennon i la Yoko Ono, una parella d’artistes que ens ha ensenyat com, a través de l’art i especialment a través de la música es pot treballar per la pau i la germanor universal.

A més, i com a activitat extraordinària, el cuiner del casal (en Carlos Izquierdo), ens ha ensenyat a fer un pa de pessic boníssim!

Aprofitem per compartir-vos la informació sobre la setmana vinent, que serà l’última de juliol!

Avui el grup dels Dinosaures s’ha posat en marxa de bon matí per evitar la calitja i anar a fer una excursió pels caminets que recorren el Parc Güell, amb destinació a la zona de jocs infantils. Allà s’han refugiat a una caseta de fusta i han jugat i gaudit de l’estona del joc simbòlic i han fet unes curses.

Després han desfet el camí de tornada sota un intens ruixat d’esprais d’aigüa cortesia de l’equip de monis!

Avui acabem la tercera setmana! Ja tenim planificada la propera i us la compartim, que volem seguir ajudant al Centre del Temps amb tanta alegria casalera!

Aquesta tercera setmana de Casal al Baldiri Reixac ha arribat farcida d’activitats i ha demanat un bon esforç als grups dels Dinosaures, Melituns i a la resta de participants del casal. Hem viatjat amb l’equip del temps fins l’Anglaterra isabelina per conèixer en William Shakespeare i l’escriptora Jane Anger i estem aprenent un munt de coses curioses sobre el món del teatre i l’inici del moviment feminista!

També hem rebut l’animació de la Companyia Tager,! Hem descobert qui és el Guardià dels Jocs i  els i les petites han conegut al DJ Refrescos i han gaudit d’allò més de balls i cançons!

Avui és divendres i acabem una setmana ben farcida d’activitats!

Així que ja tenim ben preparada la setmana vinent, us compartim la informació que també heu rebut per e-mail i esperem que seguim gaudint tant del casal!

Aquesta primera setmana del Casal de Baldiri Reixac ha estat força moguda per al grups dels Dinosaures,  Palmeres i per a totes les infants del casal en general. Hem après tot de coses noves durant un trepidant viatge a través de l’espai i el temps que ens ha portat fins a l’era dels dinosaures, unes criatures molt curioses, grosses i poca-traces que ens han ajudat a fer tot de jocs, dinàmiques i manualitats!

També hem rebut a la Companyia Tager per fer la primera animació del casal: El Guardià dels Jocs! Vam gaudir d’allò més! 

Hola famílies ! Això ja te bon ritme de casal d’estiu! esperem que les vostres filles i fills estiguin gaudint molt. Us compartim informació necessària pel següent torn (del 5 al 9 de juliol).

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que si comenceu el casal d’estiu aquesta setmana i/o encara no heu omplert la declaració general sanitària, abans de participar heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19. Només s'ha d'omplir una vegada (Feu clic a a imatge).

Hola famílies ! Això ja comença! moltes gràcies per la vostra confiança en aquesta nova edició de casal d’estiu. Us compartim informació necessària pel TORN 1 (del 28  de juny al 2 de juliol).

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).