Bernat de Riudemeia (Argentona)

Hola famílies! Aquesta última setmana de casal hem gaudit molt de les activitats i de l’excursió d’entorn!Hem fet jocs de dansa i jocs tradicionals i lliures!  Que acabeu de passar un gran estiu! Bones vacances!

 

La setmana del 18 al 22 de juliol la vam començar  amb el grup de peques del casal creant unes super maraques per ajudar a la nostra amiga Celia a recuperar el ritme de la música africana! Hem après i visualitzat danses africanes i hem seguit el seu super ritme, així com em practicat la percussió amb les nostres super maraques, molt ben decorades! 

A més a més, em seguit deixant anar tota la nostra fantasia i creativitat no només a través de la pintura sinó que també a través del dibuix lliure al terra del pati amb guixos de colors. Ens encanta deixar anar la nostra creativitat i ens ajuda molt a relaxar pulsacions després d’haver gaudit d’un super esmorzar i de diferents jocs molt divertits i moguts!

També hem cantat moltes cançons amb la guitarra i les hem ballat. Quin casal d’estiu més musical!

A part d’això, hem anat d’excursió al Rukimón on hem fet diferents activitats que anaven encarades a una bona cura cap als rucs on els vam pentinar, acariciar, els vam guiar… hem après tantes coses sobre aquests animalons que fins i tot hem aconseguit un carnet que ens permet cuidar i guiar Rucs d’arreu! 

Hem començat la penúltima setmana del casal amb moltíssima energia! Amb ganes de seguir gaudint, jugant i compartint!

Aquesta setmana les activitats manuals han pres el protagonisme! S’ha realitzat el micròfon en conjunt a la camisa de colors.

La setmana ha estat tranquila a nivell esportiu degut a les fortes temperatures, tot i això, gràcies a les activitats manuals, com les maraques o la camiseta de colors, han estat uns dies fantàstics!

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol!  Per qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb el director del casal, en Mauri.

Us compartim alguns moments del divertit scape room que vam fer durant la setmana del 4 al 8 de juliol!

Hola de nou famílies! Després d’una gran primera setmana de casal que ens ha servit per adaptar-nos al ritme de treball i a con’eixer millor als vostres fills i filles, us compartim el full informatiu del torn 2 (del 4 al 8 de juliol) que ve carregat de bones activitats. També us compartim el menú del casal. Per qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb el director del casal, en Mauri.

Us compartim alguns moments de la primera setmana de casal! 

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança.Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb el director del casal, en Mauri.