Casas (Barcelona)

Ja hem arribat al final del casal! Moltes gràcies families per la vostra confiança i col.laboració. Esperem que els vostres fills i filles hagin gaudit tant del casal com nosaltres. Ha estat un autèntic regal poder realitzar un casal «normalitzat» i tornar a sentir l’essència de les activitats d’estiu amb plena llibertat.

Per últim volem agrair especialment la tasca i esforç del nostre estimat director de casal, en Xavi, que després de més de 10 anys de casals d’estiu finalitza la seva etapa en el lleure per començar un altra de nova. Gràcies de tot cor per compartir tant amb les families i infants de l’escola Casas i per ser un autèntic referent educatiu de casal. Fins aviat i molts èxits en el teu nou camí professional!

Ja hem acabat la quarta setmana del casal i fem un petit resum del que em fet al casal! Entre balls i remullades em anat d’excursió a Granja Aventura Park, on hem vist uns quants animalons i hem après alguna que altra cosa que no sabíem sobre la fauna i la natura. 

Hola de nou famílies!  ja arribem a la penúltima setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles! Per qualsevol aclariment, podeu parlar amb la direcció del casal, en Xavi. Moltes gràcies per la vostra confiança!

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol!. Per qualsevol aclariment, podeu parlar amb la direcció del casal, en Xavi. Moltes gràcies per la vostra confiança!

Hola famílies! El casal ja agafa ritme després d’una primera setmana d’adaptació i d’estrena. Us compartim el full informatiu del torn 2  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar amb la direcció del casal, en Xavi. Moltes gràcies per la vostra confiança!

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança. Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar amb la direcció del casal, en Xavi.