Casas (Barcelona)

Hola, families! 

Arribem al final del casal d’estiu carregades de bons moments i moltes alegries! Tot i que estem tenint un final atípic, esperem i desitjem tornar-vos a veure l’any que ve a totes vosaltres!

Que tingueu molt bon estiu i bones vacances, de part de l’equip educatiu del casal (Eugènia, Roger, Sandra, Ariadna, Olivia, Iris, Conchi i Xavi) i tota la família d’Associació Dinàmic!

Avui acabem una setmana on hem conegut la Yoko Ono i en John Lennon i les hem ajudat a recuperar la cançó d’Imagine! Hem treballat valors pacifistes i de respecte mentre hem fet activitats artístiques, esportives, d’aigua, sortides… 

Malgrat el confinament de primària, que farà que no puguin venir la setmana vinent, hem preparat l’últim torn de casal perquè acabem de gaudir de l’estiu!

Aquesta setmana 4 al casal de Casas seguim fent mil activitats: sortides, jocs moguts, activitats artístiques… i amb aquesta calor, ens remullem també!

Acabem el torn 3 amb una setmana pleníssima d’activitats, una animació de la Companyia Tager, sortides de Joves… No hem parat!

Us avancem la programació de la setmaan vinent, per seguir omplint els dies de màgia casalera!

Avui és divendres i acabem una setmana ben farcida d’activitats! Hem fet vàries sortides, activitats al casal…

I joves per fi ha anat al Tibidabo! Ha estat una setmana fantàstica!

Així que ja tenim ben preparada la setmana vinent, us compartim la informació que també heu rebut per e-mail i esperem que seguim gaudint tant del casal!

Aquesta primera setmana hem descobert els i les personatges que ens acompanyaran tot el casal i els hem demostrat les ganes que tenim d’ajudar-les en aquesta súper aventura pel pas del temps i la història!

Ens hem apropat als antiquíssims dinosaures, fet pintures rupestres, estudiat la línia històrica que hi ha des d’abans d’existir nosaltres fins ara, hem trobat mapes, complert missions especials amb objectes que han viatjat pel temps i l’espai i, sobretot, ens ho hem passat molt i molt bé jugant, ballant, experimentant i compartint!

Hola de nou famílies! us compartim informació necessària pel TORN 2 del casal (del 5 al 9 de juliol).

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Hola famílies! us compartim informació necessària pel TORN 1 del casal (del 28 de juny al 2 de juliol).

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.