Cor de Maria Sabastida (Barcelona)

Aquesta setmana hem visita la Granja Aventura Park i  hem conegut animalons d’arreu del món, una tortuga russa, una serp africana i els hem pogut tocar i veure d’aprop! També hem donat menjar als conillets i hem vist una vaca que es diu Rafaela, tots aquests animals són d’acollida. Ha sigut un dia d’aventures molt divertit amb les companyes i monitores del casal.

Hola de nou famílies!  ja arribem a la penúltima setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles! Per a qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, la Maria.

Chup chu…! Pugem al tren i veiem les maquetes, desprès una remullada i jocs d'aigua amb els infants del casal, un dia genial!
Una setmana plena d'aventures, anem a fer jumping dilluns, al parc del Laberint d'Horta i fem escape room maquillades per fer por per la Carlota , una monitora experta en caracterització.
Fem jocs d'aigua al casal i polseres de tots els colors. Catalunya en miniatura. Un dia ple d'aventures, tirolina, ponts verticals, bany d'aigua i fotos fent turisme entre les maquetes.

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol!.

Per a qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, la Maria.

Hola de nou famílies! Després d’aquesta primera setmana de casal on hem pogut conèixer millor als vostres fills i filles, començarem una nova setmana de casal plena de bones activitats. Us compartim el full informatiu del casal del 4 al 8 de juliol  i també el seu menú. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, la Maria.

Aquesta ha estat una primera setmana de descoberta de nous companys i companyes  de joc, de nous monitors i monitores i de formes diferents de gaudir de l’escola.
Ens hem remullat, hem pintat amb guixos de colors, après a expressar les emocions que sentim amb diferents músiques clàssiques i amb la pintura.
Ens ha agradat molt inventar instruments musicals amb materials reciclats, les maraques i també els altaveus perquè la nostra veu és un instrument musical que sempre viatja amb nosaltres.
Va ser molt divertit fer la gimcana al Turó de la Peira i trobar a l’Estradimalius i la seva amiga, disfressar-nos i aprendre a ser fans i cantants.

Els joves som un grup ben mogut, ens agrada sortir de l’escola i anar d’excursió, jugar a la pista de bàsquet a jocs esportius i també que el nostre monitor, el Xavi, ens escolti i doni espai a les nostres inquietuds, compartir en les assemblees les nostres opinions i aprendre els uns dels altres.
El dia de la platja va ser molt divertit i també els moments d’acro ioga, aquesta és una de les activitats que més ens agrada.

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança.Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, la Maria.