EBM CAN CARALLEU

És divendres 30 i això vol dir que acaba el casal i bressol d’estiu i avui ho celebrem amb activitats especials!

Han estat setmanes ben plenes d’alegries i aprenentatges, de descoberta i experimentació! Hem fet moltes activitats i hem fet un acompanyament respectuós i amorós perquè nens i nenes gaudissin del lleure educatiu estiuenc!

Esperem que hagueu gaudit de la bressol, l’equip educatiu i l’Associació Dinàmic us desitgem unes bones vacances!

Avui dijous 29 seguim gaudint la bressol d’estiu amb una festeta d’espuma! També hem fet el taller d’experimentació amb farina pels grups que faltaven i hem jugat amb elements simbòlics!

El dimecres 28 ha estat un dia fantàstic on hem jugat i après molt mentre ens divertíem amb l’equip educatiu! Hem fet experimentació amb farina i sorra mentre apreníem com canvien els elements amb l’aigua, quant pesen, les formes…

També hem fet jocs moguts, disfresses, activitats de joc simbòlic i evidentment, activitats fresquetes!

Avui és dimarts 27 i el ritme no para a la bressol d’estiu! A Can Caralleu fem de tot: activitats d’aigua i descoberta, experimentació artística, música i jocs motrius, activitats artístiques, aprenem a fer bombolles i coneixem elements del mar, cuidem de les plantes de la bressol… quin equip educatiu més entregat i que bé que ens ho passem!

Comencem la 2a i última setmana de Bressol d’estiu amb molta energia i activitats xulíssimes! Hem fet activitats de descoberta i experimentació, hem mogut el cos i hem guadit fent art!

Celebrem el divendres pintant amb el cos i gaudint de l’aigua, que fa molta calor i divertir-se ben fresquetes és molt millor! També fem joc simbòlic i activitats mogudes a l’interior per mantenir-nos actives i seguir aprenent mentre ens divertim!

La setmana segueix ben farcida d’activitats d’experimentació i d’aigua, que la calor apreta! I també gaudim coneixent textures, materials i diferents elements!

La calor d’aquests dies fa que gaudim més que mai dels jocs d’aigua i d’experimentació a la fresca! També seguim jugant, descobrint i aprenent; i sobretot, gaudint!

La bressol ja ha començat i amb ella tot d’activitats! Hem conegut en Pinxo, el nostre protagonista d’enguany, i hem fet activitats mogudes, musicals, d’experimentació, d’aigua… 

Ens ho estem passant molt bé!

A partir del divendres 16 de juliol, comença la Bressol d’Estiu de Can Caralleu!

Per saber què heu de portar, l’equip o quines activitats farem recorda que tens tota la documentació al Drive del casal: