EBM CAN DRAGÓ

És divendres 30 i això vol dir que acaba el casal i bressol d’estiu i avui ho celebrem ambactivitats d’aigua, musicals i artístiques. 

Han estat setmanes ben plenes d’alegries i aprenentatges, de descoberta i experimentació! Hem fet moltes activitats i hem fet un acompanyament respectuós i amorós perquè nens i nenes gaudissin del lleure educatiu estiuenc!

Esperem que hagueu gaudit de la bressol, l’equip educatiu i l’Associació Dinàmic us desitgem unes bones vacances!

El dimecres 28 ha estat un dia fantàstic on hem jugat i après molt sobre instruments i música  mentre ens divertíem amb l’equip educatiu!

Avui dimarts 27 a la bressol d’estiu seguim amb molta energia! Hem fet bombolles de sabó, jocs motrius i activitats d’experimentació… i tot això  amb tothom seguint les mesures sanitàries!

Comencem la 2a i última setmana de Bressol d’estiu amb molta energia i activitats xulíssimes! Hem fet activitats de descoberta i experimentació amb gels de colors, hem mogut el cos i hem guadit fent les nostres pròpies samarretes!

Aquesta setmana hem fet un munt de coses! Hem conegut el conte temàtic i amb les titelles hem sabut com són els animalons  i instruments que acompanyen en Pinxo!

Com que fa molta calor, ens hem remullat a diari, jugant i experimentant mentre érem en remull! I tot això acompanyat de tot d’activitats artístiques i de moviment!

I acabem el divendres fent experimentació amb pasta de sal!

Avui dijous 22 experimentem amb textures, pintura i aigua… som unes artistes! 

I cada dia seguim experimentant artísticament i remullant-nos!

La bressol ja ha començat i amb ella tot d’activitats! Hem conegut en Pinxo, el nostre protagonista d’enguany, i hem fet activitats mogudes, musicals, d’experimentació, d’aigua… 

Ens ho estem passant molt bé!

A partir del divendres 16 de juliol, comença la Bressol d’Estiu de Can Dragó!

Per saber què heu de portar, l’equip o quines activitats farem recorda que tens tota la documentació al Drive del casal: