EBM MANIGUA

És divendres 30 i això vol dir que acaba el casal i bressol d’estiu i avui ho celebrem amb activitats especials!

Han estat setmanes ben plenes d’alegries i aprenentatges, de descoberta i experimentació! Hem fet moltes activitats i hem fet un acompanyament respectuós i amorós perquè nens i nenes gaudissin del lleure educatiu estiuenc!

Esperem que hagueu gaudit de la bressol, l’equip educatiu i l’Associació Dinàmic us desitgem unes bones vacances!

Avui dimarts 27 no hem parat! Hem experimentat pintar amb globus, guixos, gels, el propi cos, … i també hem fet joc simbòlic, de construcció i tot ben amanit amb música!

Comencem la 2a i última setmana de Bressol d’estiu amb molta energia i activitats xulíssimes! Hem fet activitats de descoberta i experimentació, hem mogut el cos i hem après nous jocs!

Aquesta setmana hem fet un munt de coses! Hem conegut el conte temàtic i amb les titelles hem sabut com són els animalons  i instruments que acompanyen en Pinxo!

Com que fa molta calor, ens hem remullat a diari, jugant i experimentant mentre érem en remull! I tot això acompanyat de tot d’activitats artístiques i de moviment!

I acabem el divendres en remull també, jugant amb música i material divers!

Aquesta setmana hem fet un munt de coses! Hem conegut el conte temàtic i amb les titelles hem sabut com són els animalons  i instruments que acompanyen en Pinxo i hem sentit la història explicada en vídeo també!

Com que fa molta calor, ens hem remullat a diari, jugant i experimentant mentre érem en remull! I tot això acompanyat de tot d’activitats artístiques i de moviment!

La bressol ja ha començat i amb ella tot d’activitats! Hem conegut en Pinxo, el nostre protagonista d’enguany, i hem fet activitats mogudes, musicals, d’experimentació, d’aigua… 

Ens ho estem passant molt bé!

A partir del divendres 16 de juliol, comença la Bressol d’Estiu de Manigua!

Per saber què heu de portar, l’equip o quines activitats farem recorda que tens tota la documentació al Drive: