EBM MARINA

És divendres 30 i això vol dir que acaba el casal i bressol d’estiu i avui ho celebrem amb activitats especials!

Han estat setmanes ben plenes d’alegries i aprenentatges, de descoberta i experimentació! Hem fet moltes activitats i hem fet un acompanyament respectuós i amorós perquè nens i nenes gaudissin del lleure educatiu estiuenc!

És divendres 30 i això vol dir que acaba el casal i bressol d’estiu i avui ho celebrem amb activitats especials!

Esperem que hagueu gaudit de la bressol, l’equip educatiu i l’Associació Dinàmic us desitgem unes bones vacances!

Avui és dijous i hem acabat el nostre taller musical! Hem aprofitat per fer activitats motrius i d’aigua, que la calor es fa notar! I també hem conegut algunes emocions amb l’ajuda d’uns globus xulíssims!

En Pinxo i l’Orquestra, el conte temàtic d’enguany, ens encanta! Aprenem molt d’instruments i música, i avui dimecres 28 hem volgut ser creadores de música també fent les nostres maraques!

Avui dimarts 27 hem seguit amb l’activitat d’experimentació de gels de colors amb el grup que faltava!

Comencem la 2a i última setmana de Bressol d’estiu amb molta energia i activitats xulíssimes! Hem fet activitats de descoberta i experimentació, hem mogut el cos i hem guadit fent art!

A la bressol d’estiu seguim gaudint, aprenent i experimentant!

Avui dijous els i les grans han descobert com són i sonen els instruments del Pinxo, el nostre protagonista temàtic! I les més petites han gaudit descobrint la pintura!

És dimecres i ja ens hem endinsat en la temàtica, coneixem bé en Pinxo i la resta d’animals! I també ens agrada descobrir els seus instruments musicals, com són i com sonen i quina música poden fer!

La bressol ja ha començat i amb ella tot d’activitats! Hem conegut en Pinxo, el nostre protagonista d’enguany, i hem fet activitats mogudes, musicals, d’experimentació, d’aigua… 

Ens ho estem passant molt bé!

A partir del divendres 16 de juliol, comença la Bressol d’Estiu de Marina!

Per saber què heu de portar, l’equip o quines activitats farem recorda que tens tota la documentació al Drive: