EBM VALLDAURA

Seguim la setmana amb activitats fresquetes on fem de tot: contes i música, activitats motrius i artístiques… i sobretot gaudim de l’estiu amb l’equip educatiu!

Avui dimarts 27 ha tornat la calor i amb ella les activitats dirigides en l’aigua! Hem experimentat amb diferents materials i mentre jugàvem hem pogut comprovar les seves diferències i similituds de mides, formes, colors i usos!

Comencem la 2a i última setmana de Bressol d’estiu amb molta energia i activitats xulíssimes! Hem fet activitats de descoberta i experimentació, hem mogut el cos i hem guadit fent art!

Aquesta setmana hem fet un munt de coses! Hem conegut el conte temàtic i amb les titelles hem sabut com són els animalons  i instruments que acompanyen en Pinxo!

Com que fa molta calor, ens hem remullat a diari, jugant i experimentant mentre érem en remull! I tot això acompanyat de tot d’activitats artístiques i de moviment!

La bressol ja ha començat i amb ella tot d’activitats! Hem conegut en Pinxo, el nostre protagonista d’enguany, i hem fet activitats mogudes, musicals, d’experimentació, d’aigua… 

Ens ho estem passant molt bé!

A partir del divendres 16 de juliol, comença la Bressol d’Estiu de Valldaura!

Per saber què heu de portar, l’equip o quines activitats farem recorda que tens tota la documentació al Drive: