Escola del Mar (Barcelona)

Última setmana de casal famílies! En Mike Trompetis ens visita i descobrim el jazz and blues! Farem una i mil activitats i sortirem al parc a respirar aire…. Què descobrirem? 

Gràcies a totes les famílies per confiar en Dinàmic i entre tots crear un casal tan màgic!!!! BON ESTIU!!

Benvinguts al torn 4 del casal de l’Escola del Mar! Ens visita la Celia Sugar per endinsar-nos al món de la salsa i danses africanes! Aprenem a fer bombolles de sabó i fem la gimcana interminable! Amb remullades infinites i una gran sortida que mil sorpreses ens depara…

Hola de nou famílies!  ja arribem a la penúltima setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles! Per a qualsevol aclariment, podeu parlar amb la directora del casal, l’Eva.

Hola Famílies!

Sabeu aquella cançó que ens torna a la millor música Pop de tots els temps…. L’escoltes i tornes a aquell temps de jugar al carrer, sense presses, aquells entrepans al carrer jugant sense parar….. doncs ara els nostres fills i filles es trobaran i coneixeran que era ser un infant als 80!!! Escolteu la cançó i tanqueu els ulls, veureu tot el que estem fent!! GAUDIU!

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol! 

Per a qualsevol aclariment, podeu parlar amb la directora del casal, l’Eva.

Donem la benvinguda amb  murals a la setmana del rock!!!  I mentres ens visita Stradimalius en fa ballar i s’ho passen d’allò més bé….. construïm guitarres que ens faran cantar i amb jocs de cohesió visca la capsa de petons!!!!

Hola de nou  famílies! Us compartim el full informatiu del torn 2 (el 4 al 8 de juliol)  i també el menú setmanal del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar amb la directora del casal, l’Eva.

Quina primera setmana de casal! Estem encantats d’haver compartit grans moments en aquests primers dies. L’ equip educatiu i la seva capitana, l’Eva, han donat totes les energies que tenien però, per si no ho sabíeu, aquest equip de casal es recarrega ràpidament amb la màgia dels vostres fills i filles, així que tornaran de nou el proper dilluns! Us compartim alguns moments de la primera setmana de casal. Gràcies per la vostra confiança!

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança. Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, l’Eva.