Ferrer i Guàrdia (El Masnou)

Com ja sabeu, el casal ja ha finalItzat, però tot i així us volem compartir unes paraules d’agraïment. 
El 23 de juny a les 9 del matí, amb els nervis de sempre i aquelles pessigolletes a la panxa estàvem, petites i grans, a cada banda de la porta esperant obrir-la amb moltes ganes tenir un bon casal d’estiu.  La realitat ens va tocar fort i vam patir diferents confinaments de grup que ens van afectar tant a vosaltres com a nosaltres i vam haver de conviure amb l’alegria d’estar amb alguns/es infants al casal i la frustració de no poder estar amb la resta que estaven confinats.

Tot i així hem fet tot el que hem pogut i en els moments que han estat els i les vostres filles hem realitzat un munt d’activitats per a sumar experiències de les bones en el seu creixement personal. 

Ens acomiadem fins la propera,  i esperem que l’any vinent el context ens pugui permetre fer un casal al 100% com ens agradaria. Per davant volem agrair-vos la vostra paciència i confiança i desitgem que aquesta experiència incòmoda que hem viscut, ens ajudi a seguir millorant i a acompanyar-nos de la millor manera per seguir fent comunitat educativa amb vosaltres.

MOLT BONES VACANCES DE PART DE TOT L’EQUIP EDUCATIU DEL CASAL I DE L’EQUIP DE SUPERVISIÓ DE DINÀMIC! 

Hola  famílies! el casal ja arriba a la seva última setmana. Arribem al final amb una sensació barrejada d’alegria i tristesa. Alegria per haver realitzat el casal a l’escola, per haver acollit als vostres fills i filles i per haver compartit amb ells i elles moltes activitats. D’altra banda, també marxem amb tristesa i  certa frustració, a l’igual que les famílies que han estat afectades pels confinaments. El fet de no haver tingut durant totes les setmanes a tots els grups de casal participant  al mateix temps  ha estat una situació difícil d’acceptar i comunicar. L’unic que ens queda és agrair-vos tota la vostra col.laboració i paciència davant d’una situació tan complexa per vosaltres i per nosaltres. Esperem que l’any vinent el context sigui més favorable i que el servei de casal no tingui tantes dificultats per desenvolupar-se amb la normalitat que ens agradaria.

Per últim, us recordem que finalment el casal de setembre  ha tingut molt poca participació i ha quedat cancel.lat. Les famílies que estaveu inscrites i tal com us hem comunicat  per correu electrònic, us podeu adreçar a nosaltres per formalitzar la devolució de la quota.

A continuació,  us compartim la informació necessària per la setmana del 26 al 30 de juliol . Com sempre i per qualsevol dubte, la directora del casal, la Sandra, estarà encantada d’atendre-us en horari de 9 a 17h de dilluns a divendres. Moltes gràcies novament i que acabeu de tenir un bon estiu. 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Hola famílies! us compartim moments de la setmana del 19 al 23 de juliol on hem tingut a tots els grups del casal!

Fotos del taller el monstre de les pors, de la visita de l’Embolicatemps (un dels perosnatges de la temàtica), jocs de cohesió, taller «peace and love», taller de mans, atracció aquàtica, mandales naturals, jocs d’aigua, dia de platja, taller de samarretes «hippies», espectacle de la companyia Tàger i acrosport de tarda! Una setmana ben plena d’activitats! 

Hola de nou famílies! el casal segueix amb força!  us compartim informació necessària per la setmana del 16 al 19 de juliol . Com sempre i per qualsevol dubte, la directora del casal, la Sandra, estarà encantada d’atendre-us en horari de 9 a 17h de dilluns a divendres. 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Hola famílies! us compartim més fotos de la setmana del 5 al 9 de juliol i d’una setmana força especial, la del 12 al 16 de juliol. 

Fotos de l’excursió de la setmana del 5 al 9 de juliol al parc vallmora i en busca de l’objecte setmanal.

Fotos de la setmana del 16 al 19.  Som pocs pero tenim moltes ganes de passar-ho bé.  Hem fet titelles i un teatre on hem representat una història inventada per nosaltres. També hem fet un taller d’animals de sabó. La mostra són dos unicorns. També vam anar al Parc del Llac i vam fer la casal jocs d’aigua 

Hola de nou famílies! com ja sabeu la setmana del 12 al 16 de juliol tindrem poca participació. A les famílies que participeu aquesta setmana ja ens hem comunicat am elles, per tant, ara mateix us compartim menús i recordatori diari de formulari de simptomatologia. Esperem a partir del divendres 16 de juliol recuperar la normalitat al casal. Gràcies per la vostra col.laboració i confiança. 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Hola de nou! us compartim alguns moments dels primers dies de la setmana del 5 al 9 de juliol! Ens hem endinsat a l’Antiga Grècia. Mentre els  i les més grans construien la seva àmfora, els i les  més petites feien els seus cavalls de troia. També hem començat a fer  els cartells d’ambientació per a les Olimpiades. El dimarts va ser molt resfrescant,  sobretot gràcies al super lliscador d’aigua! I per la tarda, un moment de relax: cinema foro amb crispetes!

Hola de nou famílies! us compartim la  informació necessària per la setmana del 5 al 9 de juliol . Com sempre i per qualsevol dubte, la directora del casal, la Sandra, estarà encantada d’atendre-us en horari de 9 a 17h de dilluns a divendres. 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us compartim alguns moments de la setmana del 28 de juny al 2 de juliol. El casal agafa ritme, color i sabor a lleure d’estiu!

Grup: P3,P4 i P5
 Els i les infants del Casal han construit la seva propia cova de la prehistoria, han realizat pintures rupestres, i han aconseguit el mapa del temps per ajudar a la Balam i en Bambú. També han disfrutat amb els jocs d’aigua i sobretot, van gaudir del día de platja amb jocs i bany.

Cursos de 1r a 6é
Els i les més grans del Casal, també han construit la seva propia cova, a més a més, han construit la càpsul.la  del temps, on introduirem alló que necessitem pero ajudar a la Balam i en Bambú. Pintures rupestres, jocs d’aigua i molta diversió durant el día de platja. Això només acaba de començar. Desitjant que arribi la propera setmana per conèixer la nova missió.

Hola famílies! gràcies per estar un estiu més amb nosaltres. Ja portem 2 dies de casal, però us volem compartir per aquí la  informació necessària pel TORN 2 del casal (del 28 de juny  al 2 de juliol). Per qualsevol dubte, la directora del casal, la Sandra, estarà encantada d’atendre-us a partir del dilluns a les 9h. 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).