Font d’en Fargas (Barcelona)

Estimades famílies!

Ja s’acaba el casal d’estiu de juliol… i quin casal! A veure, ajudeu-nos a fer memòria…
Durant tot el casal el grup d’investigadores del temps conformat per la Bimba, en Bambú i la Balam ens han demanat ajuda en un munt de missions viatjant pel temps, visitant diferents èpoques de la història i arreglant totes les malifetes que l’Embolicatemps, o millor dit, el Sr Bombó ha estat fent. A més, viatjant per les diferents èpoques hem fet molts amics i amigues que ens han acompanyat i ensenyat més sobre la seva època, com l’Ayla a la prehistòria fins a la Yoko Ono i el John Lennon als anys 60.
Hem anat d’excursions a diferents llocs, alguns més naturals com al Parc del Guinardó o els Jardinets de Can Fargues i d’altres més urbans com el Parc dels Bombers i el Mercat d’Horta. També hem après experiments bojos i jocs entremaliats amb les animacions dinamitzades pels components de la Companyia Tager i fins hi tot el mateix Embolicatemps ens va fer jugar fins acabar cansadíssimes.
I això és tot? Doncs no! Hem fet un munt d’activitats i manualitats, sempre acabant amb aquelles més fresques, les activitats d’aigua! Amb globus, amb gots, corrents, estirades, amb ruixadors… quins records!


Però sabeu una cosa? Aquest no és el final perquè al setembre continuem amb més aventures i més coses per descobrir… Ens veiem a la tornada! Bones vacances!

ATENCIÓ! Per qui continua al setembre, ja podeu consultar la informació dels dos torns (1-3/9/21 + 6-10/9/21) en les dues circulars corresponents:

Estimades famílies!

Aquesta setmana les més grans del Casal, tot i ser poquetes, no han deixat de gaudir de la darrera sortida de l’entorn. Aquesta vegada han fet una excursió especial amb proves al·lucinants! I on han anat a fer aquesta petita gimcana? Doncs ni més ni menys que a la plaça del Nen de la Rutlla, plaça que forma part del Parc de Guinardó. Qué bé ens ho hem passat!

I  les infants d’infantil han marxat en l’última excursió del casal de juliol. Han anat als Jardinets de Can Fargues, un petit jardí amb molta ombra, molts arbres i plantes i on s escoltareu  5 o 6 ocells diferents… Quina passada! Hem gaudit moltíssim jugant totes plegades i descobrint cada raconet del parc. Quin goig de jardí!

Avui dijous 22 les més grans del casal hem estat visitant el Parc de Bombers de la Vall d’Hebron, on dos bombers ens han explicat el perill que comporta un foc i com prevenir-ho. A més, ens han explicat en què consisteix l’ofici de bomber/a i quins materials, recursos i protocols fan servir en el seu dia a dia! I per acabar… Remullada amb la mànega! Ha sigut molt divertit!!

I aprofitem que ja acabem la setmana per compartir-vos la informació del proper i últim torn de juliol del casal!

Avui dimecres 21 a primera hora del matí hem gaudit de l’espectacle del «Guardià dels jocs» de la Companyia Tager. Ens hem divertit amb els seus jocs entremaliats, les seves idees esbojarrades i tots els malabars i equilibris que ens han deixat de pedra!


Quina millor manera hi ha de començar un dimecres amb un bon somriure a la cara?

Bon dimarts estimades famílies!

Les més petites del Casal de Font d’en Fargas avui hem anat d’excursió i hem viscut tota una odissea: hem fet una visita al Mercat d’Horta i hem vist de primera mà la quantitat de productes que es venen allà: fruites, verdures, peix… i fins hi tot olives i encurtits! Però no solament això sinó que també hem tingut temps de jugar a jocs i, a l’arribada, fer una petita remullada ben guanyada per fugir d’aquesta calor que fa!

Estimades famílies!

Tercera setmana del Casal d’estiu! Com ho porteu vosaltres? Nosaltres seguim amb la mateixa energia i amb ganes de més!

Aquesta setmana ha sigut tot una odissea aconseguir completar la missió juntament amb el sisè equip del Centre del Temps, en Shakespeare i la Jane Anger. Tot i això, treballant totes en equip ho hem aconseguit sense problemes. I no només això sinó que hem après moltíssim del món del teatre: creant attrezzos, aprenent tècniques teatrals, escoltant i creant històries, etc.

També ens ha sorprès la visita de l’Embolicatemps mentre les infants del Casal gaudien de la sortida de l’entorn. Ai, que divertit ha sigut i que bé ens ho hem passat amb els seus jocs entremaliats!

I seguim compartint-vos l’energia del casal a través de la planificació de la setmana vinent!

Avui és dimarts 13 i hem esquivat la suposada mala sort amb una súper animació d’Alegria Events i la presència sorpresa d’un personatge temàtic, l’Embolicatemps!

Hem jugat al parc també i ens hem endut el paracaigudes per fer activitats motrius a l’aire lliure! 

Estimades famílies!

Seguim una setmana més d’intensitat amb el Centre del Temps. Aquesta setmana hem visitat l’Antiga Grècia amb el nostre equip preferit, la Balam i en Bambú, acompanyades de l’Àspasia i en Sòcrates. Gràcies a l’enginy i l’esforç de les nostres infants del Casal, hem trobat la pilota de tenis que pertorbava el temps. Ai quin cacau! Hem aprofitat la visita per conèixer més aquesta època creant els nostres cavalls de Troia i participant en les Olimpíades… Quina passada!

I amb les més grans del Casal hem anat d’excursió als búnquers del Turó de la Rovira, les petites hem gaudit d’una estona a la natura al Parc del Guinardó i, conjuntament amb Tager, hem après moltíssim amb els experiments que ens han proposat.

No podem esperar per veure què ens espera la pròxima setmana!

També ja tenim ben preparada la setmana vinent, us compartim la informació que també heu rebut per e-mail i esperem que seguim gaudint tant del casal!

A Font d’en Fargas aquesta setmana no parem de fer activitats:

Dilluns, entre d’altres, hem conegut la llengenda del Cavall de Troia i n’hem fet una manualitat. 

Dimarts hem fet una sortida d’entorn d’una forma segura i tranquil·la als Búnquers i al parc; i avui dimecres 7 hem rebut la visita de la Companyia Tager i amb l’ajuda del Mestre Neutró hem descobert mil curiositats científiques!

Estimades famílies!

Primera setmana de Casal d’estiu superada! Ha sigut una benvinguda ben intensa on no hem parat de jugar i descobrir noves aventures!

Hem conegut al sisè equip del Centre del Temps, la Balam i en Bambú, i hem superat la prova d’admissió per a ser col·laboradores trobant el mapa del temps. També hem viatjat a la prehistòria, fent treball de camp coneuxent la seva cultura: les pintures rupestres, les eines que feien servir, etc. I no podien faltar molts jocs i molta aigua!

Hola de nou famílies! Primera setmana realitzada i anem per a la segona! Us compartim la informació  necessària pel TORN 2 (del 5 al 9 de juliol). 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Benvingudes famílies! És un plaer tornar a fer el casal d’estiu a l’escola! Gràcies per participar en el casal d’estiu.  Us compartim la informació  necessària pel TORN 1 (del 28 de juny al 2 de juliol). 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).