Fructuós Gelabert (Barcelona)

Uaaauuu!! Hem arribat a la última setmana de casal i ens ha passat el temps volant! Quina emoció i alegria haver passat tot aquest temps amb vosaltres.  Us compartim unes fotografies de tot el que hem fet aquesta última setmana. Estem molt agraïdes amb la vostra companyia i la participació que heu tingut al llarg de les setmanes. Des de tot l’equip de monitoratge: Gràcies i fins la propera! Us esperarem amb els braços ben oberts i un gran somriure. El mateix que vam rebre nosaltres per part vostre de del primer dia. Molt bon estiu!

Benvolgudes famílies,

Aquesta última setmana de casak hem creat una harmònica per ajudar al Mike Trompetis, segur que divendres recuperarà la seva màgia! També, el grup de infantil hem marxat aquest dimarts  a fer una sortida d’entorn. Hem arribat fins al parc de les Glòries i hem anat en busca d’animals.

Hola de nou famílies! la setmana 4 de casal ha estat intensa amb una nit a l’escola pel mig,  però ens ha donat temps a tot! Manualitats, jocs cooperatius, danses, ambients, aigua, temàtica, nit  de casal i excursió a la Selva Aventura! Que no s’aturi el ritme!

Bon dia! ningú ho ha demanat però fa bon dia…la la la la… I amb el ritme de la música ens hem llevat! Quina nit de casal més emocionant.Tots i totes les participants van arribar dimarts espectants i intrigats pel què fariem. Vam començar per preparar l’espai de dormir i deixar les motxilles i ens varem preparar per fer els jocs de pistes. Amb les al·lots a les mans, tant els petits de P4 i P5 com els grans de primària van realitzar una gran gimcana de nit. Havien d’anar trobant pistes i superant proves en grup. Al final de la nit, vam fer discoteca i ens vam pintar amb pintures fluorescents. Cansats de tot el dia jugant i tot un recorregut d’emocions, vam decidir anar a dormir. La nit l’hem passat bé i hem dormit fins que el sol ens ha dit bon dia! Junts hem esmorzat i hem continuat amb un gran dia refrescant! Insuperable aquesta nit de casal!!

Hola de nou famílies!  ja arribem a la penúltima setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles! A més aquesta setmana (dimarts 19 de juliol) tenim activitat especial: LA NIT DE CASAL!. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la direcció del casal, l’Arantxa i la Laia.

Famílies que participeu la setmana del 18 al 22 de juliol! us informem d’una activitat molt especial pels vostres fills i filles! no us oblideu de confirmar assistència el mateix dilluns 18 de juliol!

Hola famílies!

Aquesta setmana hem ajudat a la Cyndi Colors a recuperar el ritme. Hem creat micròfons per cantar tots a l’hora. Una de les coses més emocionants d’aquesta setmana ha estat… la visita de l’Estradmialius i la Cyndi Colors a l’escola!!!! Amb ells hem fet una gimcana per fer diferents proves musicals. Ha estat molt divertit! A més, el dijous 14, el grup de primària varem fer una sortida al camp de rugbi i vam fer l’acitvitat “d’iniciació al rugby”. I per acabar la setmana amb un munt de colors, tots els infants hem tenyit samarretes i mitjons!

Uaauu! Us heu adonat què hem arribat al tercer torn? Seguim gaudint de les activitats al casal i hem donat la benvinguda als companys i companyes noves. Aquesta setmana, amb el grup d’infantil hem viscut l’experiència de viatjar en metro. Què emocionant! Hem anat al parc Pegaso i hem descobert un pop gegant!

Hola famílies!

Al llarg de la setmana, amb la creació de la guitarra hem ajudat a l’artista Edy Rollins a recordar els acords de les seves cançons i recuperar el Rock and Roll. No hem deixat de fer jocs d’aigua per refrescar-nos i un munt de tallers i jocs.

Hola famílies! Engeguem el Torn 2 amb sortides i excursions. El dilluns 4, el grup de 1r i 2n es van col·locar les rodes sota els peus i van arribar patinat fins a l’Arc de Triomf. Tota una victòria! El dimarts 5, el grup de primària vam anar d’excursió al Llac del parc de la Creueta del Coll. Tot i que al matí ens van caure quatre gotes, després va sortir el sol i vam gaudir moltíssim del dia!

Hola de nou famílies! Després d’una intensa primera setmana de casal on hem anant agafant ritme al casal, us compartim el full informatiu del torn 2  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la direcció del casal, l’Arantxa i la Laia.

Hola famílies! Aquesta setmana hem començat amb un munt d’activitats. Dinàmiques, jocs, activitats de música i mooooolta aigua. També hem fet sortides a l’exterior. Amb el grup de grans hem marxat al Parc Güell i els de P3 fins a 2n hem anat al Parc de les Aigües. Per acabar la setmana, ens hem refrescat amb aigua. Tota una festa de colors! 

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança. Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la direcció del casal, l’Arantxa i la Laia.