Fructuós Gelabert (Barcelona)

Després de fer aquest gran viatge recurrent les diferents etapes de l’història amb la Bimba, la Balam i en Bambú i tots els personatges que hem conegut, arribem a la nostra època, a la època digital. I ens acomiadem recordant les petjades de dinosaures, els jocs olímpics d’Atenes, el teatre de Shakespeare, la cançó d’Imagine i els ximpanzés de la Jane Goodall.

Esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres, l’equip educatiu i l’Associació Dinàmic us desitgem bon estiu i fins la pròxima aventura!

Avui dimecres 28 al Fructuós Gelabert hem gaudit de l’última animació de la Companyia Tager: DJ Refrescos! i hem fet una festassa d’espuma per superar la calor amb alegria!

Acabem una setmana plena d’emocions en la qual hem après i viscut mil aventures!

I ja tenim preparada la setmana vinent, l’última de casal, i de la qual us en compartim la informació!

Avui dijous 22 els i les grans hem fet sortida sobre rodes fins al Parc del Clot. Hem pogut gaudir de la passejada i hem acabat amb una bona remullada! 

Mentrestant, al casal, els petits i les petites han fet el taller de broquetes de fruita. I com que les cuineres ens preparen cada dia el dinar, han volgut preparar-ne per elles com a agraïment! 

Avui dimecres 21, els i les petites han fet una sortida al mercat de la Sagrada Família per comprar fruita i poder fer broquetes! I hem acabat amb un conta contes a la Biblioteca!

Avui dimarts 20 de juliol, 1r i 2n hem fet sortida sobre rodes fins a l’Arc de Triomf! Hem acabat amb jocs i una súper remullada al parc de la Ciutadella!

I els cursos de primària del casal han començat a fer el taller de tint de samarretes hippies!

Des del casal Fructuós Gelabert aquesta setmana us volem endinsar a l’edat moderna que ens han presentar en Shakespeare i la Jane Anger:

Els i les  infants s’han convertit en actors i actrius, han dissenyat màscares i s’han creat les seves pròpies titelles!

També hem dexifrat enigmes per trobar l’objecte d’aquesta setmana… i per acabar, hem jugat amb bombolles gegants!

I seguim compartint-vos l’energia del casal a través de la planificació de la setmana vinent!

Avui és dimarts 13 i hem esquivat la suposada mala sort amb una súper animació de la Companyia Tager!

Infantil ha descobert qui és i què fa el Guardià dels Jocs i a primària han flipat amb la ciència amb l’acompanyament del Mestre Neutró!

 

Des del casal Fructuós Gelabert aquesta setmana us volem endinsar a l’antiga Grècia:

L’ alumnat més gran del nostre filòsof Sòcrates ha pogut observar les runes de la nostre ciutat medieval, situada al mercat del Born. Els i les petites ajudants del filòsof han trobat la pilota de les Olimpíades per poder donar pas als jocs olímpics i hem creat amb elements naturals el mandala col·laboratiu.

També els i les nostres cuineres ens han preparat uns plats típics de l’antiga Grècia boníssims! 

I finalment, hem pogut gaudir d’unes grans Olimpíades i una gran festa d’aigua de colors! A més de fer moltes altres activitats esportives, musicals o d’educació emocional! Ha sigut una setmana boníssima!

Així que ja tenim ben preparada la setmana vinent, us compartim la informació que també heu rebut per e-mail i esperem que seguim gaudint tant del casal!

Ahir primària va anar al Born, i avui Infantil ha marxat al Parc de les Aigües a fer una gimcana temàtica i ajudar l’equip del Temps i en Sòcrates!

També hem pogut jugar i esmorzar el parc ben tranquil·les!

 

 

Avui dimarts primària ha marxat d’excursió al Born! Han visitat les runes i han fet un recorregut per arribar fins allà observant diferents edificacions per veure com canvia l’estil amb el pas de les èpoques! Tant per anar com tornar els i les infants han fet una fila respectuosa i han anat pel carrer maravellosament, estem molt contentes i orgulloses del seu comportament i les felicitem per això!

Recordeu que per veure’n més fotografies on es vegin infants és a través de la carpeta privada de Drive que us compartiran les directores a finals de setmana.

 

 

BIMBA,  BALAM, BAMBÚ! AL FRUCTUÓS FAREM HISTÒRIA AMB TU!

Des del casal del Fructuós Gelabert us volem explicar cosetes que vàrem fer la 1a setmana:

  • Ens hem endinsat a la prehistòria i hem pogut fer pintures rupestres.
  • Els i les petites paleolítiques ens han fet una cabana amb troncs i fustes on hem trobat el mapa del temps.
  • Hem experimentat com es banyaven els dinosaures.
  • Ens ha visitat la Companyia TAGER i ens han ensenyat moltes coses, tant de ciència com del món dels jocs!
  • I els i les nostres grans  neolítiques ens han dissenyat un grafiti! 

Hola de nou famílies! ja hem estrenat el casal i avancem cap a la segona setmana! Us compartim informació necessària per aquest segon torn del casal (del 5 al 9 de juliol)

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que si comenceu el casal d’estiu aquesta setmana i no heu omplert la declaració general sanitària, abans de participar heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).

Benvingudes famílies! comencem la nostra segona edició de casal d’estiu a l’escola i ens sentim plenament agraïdes per la vostra participació i confiança. Us compartim informació necessària per aquest primer torn del casal (del 28 de juny al 2 de juliol)

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).