INFORMACIÓ SANITÀRIA

Actualització en els protocols

En aquest apartat, us compartirem documents vigents relacionats amb les possibles actualitzacions dels protocols de seguretat sanitària. De moment us compartim el que està establert des de l'estiu passat.

BRESSOLS D'ESTIU - Guia sobre preguntes de protocols Covid-19

Creiem que és important resoldre els dubtes que tinguis en relació als protocols sanitaris i de seguretat que realitzarem durant les activitats d'estiu. Et facilitem aquesta informació per tal de donar-te resposta a qualsevol pregunta sobre aquest tema. Aquesta guia és exclussiva per a serveis amb infants de 0 a 3 anys.

CASALS D'ESTIU -Guia sobre preguntes de protocols Covid-19

Per aquelles famílies amb infants de P3 fins a 6è de primària i 1r i 2 d'ESO. Et facilitem aquesta informació per tal de donar-te resposta a qualsevol pregunta sobre aquest tema. Us recordem que es segueix la normativa maracada per la Generalitat.

Formularis sanitaris per omplir

Abans de començar el casal les famílies han d'omplir un formulari de Declaració repsonsable i cada día que vingui al casal el seu fill/a també omplir un formulari de comprovació de símpotmes. Clicant la imatge podreu visualitzar i omplir aquests formularis a partir de mitjans de juny.