La Mar Bella (Barcelona)

Avui és divendres 10 de setembre i fins aquí arriba el nostre viatge per la història. Hem conegut la Yoko Ono i John Lennon, a Shakespeare i la Jane Anger, a la Valentina… Hem vist Grècia, el Paleolític o fins i tot l’espai!

Gràcies per fer aquest viatge amb nosaltres i confiar-nos als vostres fills i filles. Avui ho estem celebrant amb una gran festa de fi de casal.

Fins la propera i bon curs 2021/2022!

Equip educatiu del casal i Associació Dinàmic

El curs és a punt de començar i seguim gaudint dels darrers dies de casal! Dimarts 7  vàrem jugar al Parc de la Mar Bella i, com que està envoltat d’arbres i plantes, vam recollir fulles, troncs, pedres…, que ens ajudaran per crear les nostres obres d’art natural!

… i també estem creant el nostre mòbil de l’espai,  ajudant a la Katherina a trobar el seu mapa del sistema solar, els i les grans preparen una sorpresa pels i les petites, juguem, riem… un no parar!

Hola families! us compartim la informació de la setmana del 6 al 10 de setembre perquè n’estigueu ben al cas!

Després d’unes bones vacances teníem moltes ganes de veure-us, hem tornat amb molta energia i amb moltes sorpreses! Aquesta setmana curta (de l’1 al 3 de setembre), ens hem trobat que la Valentina Tereshkova, la primera dona astronauta, ha perdut la corda umbilical de la seva nau. L’hem ajudat a trobar-la i així poder anar fins a la Lluna! Encara que la pluja ens ha fet canviar alguns plans, n’hem trobat uns altres de divertits. Hem pintat «pedres de l’espai», hem après jocs nous, hem ballat i hem rigut molt!

 

Hola de nou, famílies! què tal les vacances? nosaltres ja estem de tornada i amb molta energia per tornar al casalet. Us compartim la informació per aquests dies!

Sabeu qui és la Jane Goodall? Us sona? Doncs els nens i les nenes del casal ja la coneixen. La Jane és una etóloga que viu a la selva de Tanzània que estudia els ximpanzés. Però aquesta semana ha perdut la llibreta on apunta totes les seves observacions i reflexions…. Això hagués estat un desastre si els nois i les noies de La Mar Bella no haguéssim ajudat al Centre del Temps a recuperar-lo. I, com que també volem preservar la natura hem fet casetes d’ocells,  anat al parc i a la platja…

I hem fet festa… una no, dues! Una el dimarts amb el DJ Refrescos, i una altra el divendres per acomiadar els amics i les amigues i dir-nos adéu fins setembre.

Bones vacances a tothom!!!

Terrible! La Bimba ens ha dit que aquesta semana ha dessaparegut  la partitura de l’”Imagine” d’en John Lennon i la Yoko Ono. Espantós!!! Ara com cantarem a la Pau, a la No Violència, per la fi de les guerres…?

Ràpidament, ens hem posat mans a la feina i hem buscat per tot arreu, hem fet manifestacions, collarets per la pau, ens hem fet samarretes per anar a protestar per aquest abús, hem anat a buscar-la al Parc Central del Poblenou… I finalment l’hem trobada i enviada al centre del temps! Ufffff, hem salvat la Pau…, i a més ens hem divertit molt!

… i aprofitem l’avinentesa per compartir-vos la informació de la ja última setmana de casal de juliol!

Aquesta setmana la Bimba ens ha encarregat que busquem una anomalia al temps: al Renaixement hi ha una botiga de telèfons, i això no pot ser!!! En William Shakespeare i la Jane Anger no sabien què fer i ens han demanat ajuda.

Així doncs, hem resolt enigmes, hem anat en patinet buscant el telèfon mòbil renaixentista, hem fet experiments amb el Mestre Neutró, hem fet teatre, etc, etc… Fins que, per fi, hem enviat al telèfon intrús al Centre del Temps… I ens ho hem passat molt bé!

I seguim compartint-vos l’energia del casal a través de la planificació de la setmana vinent!

Estimades famílies!

Seguim una setmana més d’intensitat amb el Centre del Temps. Aquesta setmana hem visitat l’Antiga Grècia amb el nostre equip preferit, la Balam i en Bambú, acompanyades de l’Àspasia i en Sòcrates. Gràcies a l’enginy i l’esforç de les nostres infants del Casal, hem trobat la pilota de tenis que pertorbava el temps. Ai quin cacau! Hem aprofitat la visita per conèixer més aquesta època creant els nostres cavalls de Troia i participant en les Olimpíades… Quina passada!

També ja tenim ben preparada la setmana vinent, us compartim la informació que també heu rebut per e-mail i esperem que seguim gaudint tant del casal!

Avui dimarts els i les infants de primària de La Mar Bella han anat a la platja a jugar, gaudir i banyar-se! 

Hola famílies del Casal de La Mar Bella!

Aquesta última setmana (i una miqueta de l’anterior) al casal hem conegut a la Bimba, la Balam i al Bambú. Ens hem endinsat en els secrets del Centre del Temps i hem sabut que hi ha algú que vol enredar  a totes les èpoques de la història. De moment, hem de trobar què no rutlla dins de la Prehistòria! Així doncs, aquests dies hem pintat amb elements naturals, hem fet una gimcana pel barri, hem fet jocs d’aigua i, per rematar, el divendres va venir a fer una animació xulíssima  la Cia Tager.

Hola de nou famílies ! Això ja està agafant bon ritme de casal! esperem que les vostres filles i fills estiguin gaudint de les activitats. El dilluns 5 de juliol compartirem les fotos de la setmana del 28 de juny al 2 de juliol. Ara, us compartim la informació necessària pel proper torn, del 5 al 9 de juliol.

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que si comenceu el casal d’estiu aquesta setmana i/o encara no heu omplert la declaració general sanitària, abans de participar heu d'omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).

Benvingudes famílies ! Això ja comença! és un plaer tornar a estar amb vosaltres en un nou casal d’estiu. Moltes gràcies per la vostra participació i confiança. Tot i que ja vam començar amb poc participants la setmana passada, us compartim la informació necessària per aquest nou torn, del 28  de juny al 2 de juliol.

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).