L’AIRET (0-3 anys)

És divendres 30 i això vol dir que acaba el casal i bressol d’estiu i avui ho celebrem amb gimcana motriu d’aigua i activitats sensorials.

Han estat setmanes ben plenes d’alegries i aprenentatges, de descoberta i experimentació! Hem fet moltes activitats i hem fet un acompanyament respectuós i amorós perquè nens i nenes gaudissin del lleure educatiu estiuenc!

Esperem que hagueu gaudit de la bressol, l’equip educatiu i l’Associació Dinàmic us desitgem unes bones vacances!

El dijous 29 ha estat un dia ben complet! Hem acabat les nostres pròpies samarretes, hem fet música amb instruments i titelles, i jocs en anglès! 

El dimecres 28 ha estat un dia fantàstic on hem jugat i après molt mentre ens divertíem amb l’equip educatiu!

Avui dimarts 27 hem jugat a l’aigua i hem treballat la motricitat amb diferents materials! Hem repassat colors, mides i formes a través de diverses propostes mentre ens ho passàvem molt bé!

Comencem la 5a i última setmana de Bressol d’estiu amb molta energia i activitats xulíssimes! Hem fet activitats de descoberta i experimentació, hem mogut el cos amb activitats motrius, hem seguit treballant la temàtica i hem guadit fent art amb colors i plastilina!

Aquesta setmana hem fet un munt de coses! Com que fa molta calor, ens hem remullat a diari, jugant i experimentant amb materials i processos! I tot això acompanyat de tot d’activitats artístiques i de moviment, cançons i dinàmiques ben divertides!

Avui dijous 22 hem experimentat amb pintura i globus! Som unes artistes!

A L’Airet seguim la setmana experimentant i gaudint! Avui dimecres hem descobert materials i textures amb les que fer obres artístiques!

Fins i tot amb les educadores, han experimentat! 🙂 

Hem començat aquesta setmana amb moltes activitats d’experimentació, jocs i dinàmiques en remull, que el juliol avança i amb ell la calor!

Avui divendres 16 acabem aquesta setmana  que hem omplert d’activitats fantàstiques ben contentes d’haver fet i compartit tant!

La tercera setmana ha començat! I seguim jugant cada dia amb aigua i al pati, i també practiquem la psicomotricitat fina mentre fem manualitats i jocs per compartir!

Dilluns i dimarts també hem conegut diferents materials, formes i colors i hem fet activitats en anglès! 

Avui acabem la 2a setmana de bressol! Hem fet tot d’activtats: hem llegit contes i explicat històries, fet jocs d’aigua cada dia, manualitats i jocs motrius… i seguim aprenent i compartint moltíssim amb els i les nostres companyes de p3 també!

Avui dimarts 6 a l’Airet, la bressol i p3, hem fet moltíssimes activitats:

Hem fet un mural pintant amb les mans, jocs de pilotes i mocadors, hem explicat contes temàtics i jocs amb aigua!

 

La bressol d’estiu ja ha començat i hem fet moltíssimes activitats: jocs de coneixença, activitats d’experimentació i descoberta, música i danses, jocs motrius, contes i també manualitats! Ens ho estem passant súper bé durant els primers dies de bressol d’estiu!

Aprofitem per penjar el menú que ja teníeu al Drive, per qualsevol dubte o comentari podeu adreçar-vos a l’equip educatiu! 

Recordeu que les fotos del casal on es veuen infants estan al Drive (Informació general) i només hi podeu accedir si formeu part de la bressol o el casal de p3!