L’Airet (curs P3)

La tercera setmana ha començat! I seguim jugant cada dia amb aigua i al pati, i també practiquem la psicomotricitat fina mentre fem manualitats i jocs per compartir!

Avui acabem la 2a setmana de casal! Hem fet tot d’activtats: hem llegit contes i explicat històries, fet jocs d’aigua cada dia, manualitats i jocs motrius… seguim aprenent moltíssim amb els i les nostres companyes de bressol!

Us compartim també la informació de la setmana vinent, enviada també per e-mail a les famílies participants!

El casal de p3 ja ha començat i hem fet moltíssimes activitats: jocs de coneixença, activitats d’experimentació i descoberta, música i danses, jocs motrius, contes i també manualitats! Ens ho hem passat súper bé durant la 1a setmana de casal!

Hola de nou famílies ! esperem que els i les infants que han participat en aquests primers dies,  hagin gaudit molt de les activitats que hem realitzat. A continuació,  us compartim la informació necessària pel TORN 2 (del 5 al 9 de juliol). Recordeu que compartim casal amb els/les infants de P0, P1 i P2 i que els grups estan separats tal com marca la normativa sanitària. 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19. Només s'ha d'omplir una vegada .(Feu clic a a imatge).

Benvingudes famílies ! moltes gràcies per ser-hi un estiu més amb nosaltres. Us compartim la informació necessària pel TORN 1 (del 28  de juny al 2 de juliol). Recordeu que els/les infants de P0, P1 i P2 iniciaran el seu casal l’1 de juliol. 

Recordeu que cada dia abans de venir al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).