Marinada (El Masnou)

Hola famílies! 

Us ensenyem una petita mostra de les activitats que hem fet aquesta setmana al casal!

Aquesta darrera setmana també hem treballat de valent, encara que pocs ho hem donat tot per ajudar als nostres amics i ajudar-los a conservar el gènere musical del Blues i el Jazz, setmana amb molta feina, hem fet unes harmòniques i una castanyola molt xules que han ajudat a en Mike Trompetis a afinar i poder sortir del la Rockola encantada.

El dimecres havíem d’anar a la platja a remullar-nos però el temps no ens va permetre poder anar, així que el dijous després d’esmorzar ens vam anar al parc dels Païssos Catalans en una mini sortida, en la que ens ho vam passar molt bé jugant de valent.

Com cada setmana els dies que no ha plogut o fet mal temps, hem pogut remullar al final del matí, i el divendres hem fet ple de jocs d’aigua per passar una estona ben fresqueta.

Ha estat un autèntic plaer haver compartit amb tots vosaltres un estiu fantàstic, esperm tornar-vos a veur per aquí un altre cop.

Acabeu de GAUDIR MOOOOOOLT de les les vacances.

 

Hola famílies! 

Us ensenyem una petita mostra de les activitats que hem fet aquesta setmana al casal!

Una setmana amb molta feina, en que hem hagut d’ajudar a la Cèlia Sugar a conservar el gènere musical de la SALSA. Les nenes i nens del casal han treballat mooolt fent unes activitats molt xules per ajudar als nostres personatges.
Hem gaudit ple dels tallers per construir instruments de percussió per tal que la Cèlia recuperés el ritme i pogués ballar.

El dimarts vam anar a gaudir de la natura i el contacte amb els animals al Parc del Corredor, visitant als rucs de RUKIMON, els vam tocar, aprendre a conduïr, a netejar-los, i fins i tot alguns els va donar la seva golosina preferida: trossos de pa sec. Les fotos que acompanyen aquest blog són algunes de les que vam fer aquest dia. 

Com cada setmana ens hem pogut remullar al final del matí, i el divendres els monitors i monitores ens han preparat tot de jocs d’aigua per passar una estona ben fresqueta.

Hola de nou famílies!  ja arribem a la penúltima setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles!. Per a qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb el director del casal, en Toni.

Hola famílies! 

Aquí podeu veure un tastet de les activitats que hem fet aquesta setmana al casal!

Una setmana amb molta marxa, en la que havíem d’ajudar a la Cindy Colors a conservar la música pop i es han ensenyat la importància que va tenir en els anys 80. Les nenes i nens del casal han treballat mooolt fent unes activitats molt xules per ajudar als nostres personatges.
Hem gaudit ple dels tallers per construir uns micròfons i hem decorat una samarreta i uns mitjons per posar-nos a la moda de l’època.

El dimarts vam anar al Parc Vallmora on vam veure un espectacle del Ple de Riure de la Companyia La Bleda: “Les vacances de Madame Roulotte”. La Madame Roulotte ens va ensenyar què bé gaudeix les vacances, encara que li passen moooltes coses molt gracioses.

Ens ho hem passat molt bé amb els jocs d’aigua al final del matí. Divendres els monitors i monitores ens han preparat tot de proves i jocs d’aigua per passar la calor.

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol! . Per a qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb el director del casal, en Toni.

I mentre gaudíem de les activitats, de sobte l’Estradimalius ha arribat al casal! un moment inoblidable i molt musical!

Hola  de nou famílies! Després d’haver estrenat amb bones sensacions el casal, tenim moltes ganes de seguir compartint activitats i grans moments amb els vostres fills i filles.  Us compartim el full informatiu del torn 2   i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb el director del casal, en Toni.

Hola famílies! 

A continuació podeu veure un tastet de les activitats que hem fet aquesta setmana al casal!

Una setmana plena d’aventures, en la qual hem salvat el gènere musical de música clàssica, hem pogut ajudar a en Rudolf Giresbev a recuperar l’equilibri, tot gràcies a les activitats que han fet durant la setmana les nenes i nens del casal.
Hem gaudit ple dels tallers per construir instruments, els petits han fet maraques i pals de pluja i els més grans trompetes i panderetes. 

Ens ho hem passat molt bé amb els jocs d’aigua al final del matí.

El dimecres vam fer una sortida d’entorn i vam anar al parc del païssos Catalans a esmorzar i fer alguns jocs amb els nostres monitors i monitores, i després ens vam apropar a la platja a seguir jugant, i ens vam dutxar a les dutxes per pujar fresquets al casa i anar a dinar.

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança. Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb el director del casal, en Toni.