Nausica (Barcelona)

Última setmana carregada d’emocions al casal de Nausica: En Jony Bonrolli i la Tina Ballins finalitzaran el seu recorregut pel món musical amb un viatge express on coneixeran les artistes Celia Sugar i Mike Trompetis! Es deixaran endur pels ritmes més frenètics de la percussió afrocubana i les melodies encisadores del blues i el jazz, tot aprofitant per desvetllar el misteri de la gramola encantada mentre fan una visita a la granja Aventura Parc, surten a fer un tomb pels jardins Moragues i es refresquen fent unes bones remullades per acomiadar el casal. Moltes gràcies famílies per ajudar-nos a fer un casal inoblidable! esperem que els vostres fills i filles hagin viscut una gran experiència plena de diversió i de moments molt especials. Que tingueu un bon estiu!

Hola de nou famílies!  ja arribem a la última setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles i fer un final de servei molt engrescador!. Us compartim la informació d’aquesta setmana. Per qualsevol aclariment, recrdeu que podeu parlar directament amb el director del casal, en Gerard.

Al Casal de l’Escola Nausica el ritme no s’atura. Dies de molta ballaruga a ritme de música pop amb en Johnny Bonrolli i la Tina Ballins, fent front a la calorada amb una bona remullada al parc de la Creueta del Coll. I ajudant la Cindy Colors a recuperar l’afinació perduda amb l’ajuda del micròfon màgic.

I com a sorpresa final, hem rebut la visita de L’Estradimalius en persona, que ens ha vingut a preparar una gimkana musical amb la que hem xalat d’allò més! 

Hola famílies!  
Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies!
Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol!. 
Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb el director del casal, en Gerard.

Dies carregats d’aventures al Casal de l’Escola Nausica: Durant aquesta setmana la canalla del Casal ha rock&rollejat amb en Johnny Bonrolli i la Tina Ballins, han ajudat a l’Edy Rollins a trobar els acords perduts del rock’n’roll i encara han tingut temps per anar a banyar-se a la piscina del Parc Esportiu Llobregat i també per jugar al Parc d’Enric Sagnier.

Setmana plena d’emocions al Casal de l’Escola Nausica: Durant aquests primers dies en que ens hem conegut tots i totes, el grup de les Claus de Sol, les Flautes i la resta d’infants del Casal encara se les han empescat per conèixer en Johnny Bonrolli i la Tina Ballins, acompanyar-los en un munt de peripècies, recuperar la trompeta màgica perduda al Turó parc i ajudar en Rudolf Giresveb a recuperar el sentit de l’equilibri per que pugui tornar a ser una estrella del ballet.

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança. Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb el director del casal, en Gerard.