Bones vacances famílies!

Els casals de juny i juliol ja han finalitzat i només ens queda agrair-vos la vostra confiança, compromís i participació en les nostres activitat d’estiu. Com a entitat, hem tingut la campanya d’estiu amb més serveis i ha estat la més complexa a nivell de gestió, sobretot pels protocols i normativa sanitària. Sabem que algunes famílies heu patit un confinament del vostre fill o filla i que això a nivell col.lectiu també ha afectat molt tant a la resta de famílies com a Dinàmic. Creiem fermanent que en aquestes situacions és quan veritablement se n’apren i es millora i sobretot es construeix d’una manera més forta el concepte de «comunitat educativa». Per aquesta raó valorem molt més la vostra participació i col.laboració en moments tan complexos, on la qüestió sanitària pren una importància més gran del normal i dificulta que alguns processos o comunicacions no siguin tan àgils com ens agradria. 

D’altra banda, ha estat un veritable plaer poder estar amb els vostres fills i filles i poder compartir moments tan especials de lleure en valors amb tota la canalla. Esperem que el que han viscut, sumi en la seva motxilla de records i experiències positives i que tot plegat serveixi per afavorir el seu creixement personal en tots els nivells (físic, mental i emocional). 

Gràcies per tot, gràcies per tant, gràcies per fer  un estiu més «comunitat educativa» amb nosaltres. Que durant aquestes vacances l’alegria també estigui per davant. Fins aviat!

Això ja comença! gràcies famílies!

L’ Associació Dinàmic inicia una nova campanya d’activitats d’estiu (la seva 18a edició). Aquest estiu serà un moment molt especial, sobretot pel curs escolar que tots i totes hem viscut. Volem donar les gràcies a les famílies, infants, direccions d’escoles i ajuntaments que han confiat en nosaltres i que reconeixen el lleure com a un espai educatiu i social necessari per al creixement educatiu i emocional de la infància. Gràcies per ser-hi i sobretot per fer comunitat educativa amb nosaltres. 

Declaracions sanitàries (Simptomatologia i Responsabilitat)

CADA DIA: COMPROVACIÓ DE SÍMPTOMES en relació a la Covid-19

 Us compartim els enllaços del formulari a omplir per a cada casal, només heu de fer clic en l’escola/casal on esteu inscrites:

NOMÉS UN COP I ABANS D’INICIAR EL CASAL: Declaració responsable en relació a la Covid-19

 Us compartim els enllaços del formulari a omplir per a cada casal, només heu de fer clic en l’escola/casal on esteu inscrites:

Hola a totes les famílies dinàmiques!

En aquest espai web trobareu tota la informació pertinent a la Campanya d'Activitats d'Estiu de l'Associació Dinàmic.
A partir del 26 de juny ja el tindrem llest per tal que tingueu una bona informació des d'aleshores i durant tot el Casal. Ara ens toca període d'inscripcions i de compartir-vos tota la informació necessària per a que tingueu una bona idea del què farem i com ho farem.

Us volem agraïr per avançat la vostra confiança. Sense vosaltres i la participació dels vostres fills i filles la nostra tasca no tindria sentit. Igual que l'estiu passat estarem a l'alçada de les circumstàncies socials i sanitàries i sobretot crearem espais de lleure i educació on tots i totes les participants es sentin còmodes i puguin seguir creixent amb valors i alegria.

Us recordem que un cop comencin els serveis, cada setmana anirem afegint noticies sobre les activitats d'estiu de la vostra escola. Concretament en la secció "Dia a dia dels serveis". Només heu de seleccionar la vostra pestanya i endavant!
Que cap mascareta ens tapi el somriure! Seguim avançant!