Santa Anna (Premià de Dalt)

Hola famílies!

Aquesta última setmana de casal hem fet un taller de construcció d’un HOTEL D’INSECTES, ens hem disfressat per fer JOCS TEATRALS i hem gaudit molt de les activitats i jocs! Ja ens acomiadem i us volem agrair la vostra confiança, paciència i col.laboració. Us destigem un bon estiu i unes bines vacances! Fins aviat!

Hola famílies! 

Aquesta setmana ha estat plena de coses! Primer de tot, vam anar a la Fundació Mona, una fundació encarregada del rescat de primats. Allà ens van explicar com ho feien, d’on havien sortit alguns dels primats i vam poder veure’ls en directe i tot! 

Després, vam tenir la visita del Estradimalius i la seva companya la Lola, que van venir per fer-nos una gimcana musical plena de diversió!

També, el grup de mitjans i grans del casal, vam gaudir d’una nit amb molts jocs, música i alegria! No patiu peques perquè seguirem fent això molts anys més!

I, per acabar la setmana, l’última baixada a la platja! Allà hem pogut refrescar-nos i jugar a la sorra un últim cop en aquest casal!

Ànims famílies que això s’acaba però encara ens queda molt per fer! 

Hola famílies!  Ja arribem a la penúltima setmana de casal! què ràpid està passant aquest juliol oi? Però no us preocupeu, que tot i la calor, a nosaltres ens queden moltes energies i recursos per fer gaudir als vostres fills i filles! Us informem del que ens espera la  setmana del 18 al 22 de juliol. Per  a qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb la direccció del casal,  en Fran.

Hola famílies! 

Aquesta setmana al casal Santa Anna, hem fet molts i molts tallers! El principal, el de micròfons per poder ajudar a les nostres amigues atrapades a la Rockola!

Gràcies a la creació d’aquests instruments, vam gaudir d’una actuació per part del grup dels i les més grans, on ens van demostrar que porten el ritme a les venes!

 A més a més! Hem fet el tradicional taller de tint de samarretes! Tothom ha pogut experimentar amb aquest taller que, tant a les més petites com a les més grans, ens encanta!

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol! .Per  a qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb la direccció del casal,  en Fran.

Hola famílies! 

A continuació podeu veure un tastet de les activitats que hem fet  en aquesta segona setmana de casal!

Una setmana plena d’aventures, en la qual hem salvat el gènere musical del Rock and Roll i
hem gaudit d’un munt d’activitats. 

Hola de nou famílies! Després d’una gran primera setmana de casal, us donem la benvinguda a la segona setmana (del 4 al 8 de juliol). Us compartim el full informatiu del torn 2 que bé carregat de bones activitats  i també del menú del casal. Per qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb la direccció del casal,  en Fran.

Us compartim moments de la primera setmana de casal! quina bona estrena!

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança. Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la direccció del casal,  en Fran.