Marià Manent (Premià de Dalt)

Benvolgudes famílies! Ja estem a la recta final d’aquesta aventura que estem gaudint totes plegades! Seguim compartint moments molt especials de la setmana del 13 al 17 de juliol i del 20 al 24 de juliol. Hem fet música, hem jugat , ens hem remullat i ens hem divertit amb moltes coses més!

A més, el divendres 24 de juliol vam tenir una visita molt especial al nostre casal, en Plasticus! Ens va explicar que aniria a la platja a recollir plástics! ens va sorprendre molt! Si en Plasticus està canviant la seva consciència i fent accions noves per respectar el medi ambient, nosaltres també podem canviar!

Arribem a la última setmana de casal! què ràpid passa el temps!  Us compartim la informació de la setmana del 27 al 31 de juliol per fer un bon tancament de casal! Aprofitem per donar-vos les gràcies per tota la vostra col.laboració i confiança! 

Recordeu també que cada dia abans de l'entrada al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes (feu clic a la imatge). Gràcies per la vostra col.laboració.

Estimades families! Ja portem 3 setmanes intenses de casal i ara ens preparem per continuar durant la setmana del 20 al 24 de juliol! Per a fer-ho tot més fàcil i àgil, us facilitem el document informatiu per a vosaltres. En ell hi trobareu tota la informació per què els vostres fills i filles estiguin preparades per seguir gaudint!!

Hola de nou famílies!!!

Aquesta setmana hem seguit ambientant el casal i hem aconseguit la Moneda Atlantis per a seguir ajudant a la Greta i l’Aran! Hem explorat els parcs del voltant del casal i finalment l’hem aconseguida!
On anirem la propera setmana? El casal continua!

Estimades famílies!  hem descobert la història dels gegants del nostre poble, Premià de Dalt! L’ Albert amb molt d’amor, ens va explicar l’emocionant història!

L’ Associació Cronopis de Mataró va venir de visita al casal i ens va ensenyar algunes tècniques per iniciar-nos en el món del circ! Va ser molt interessant i volem continuar aprenent!

Hola famílies!! La setmana vinent entrem a la 3a setmana del casal d’estiu! Aquí us deixem la informació per a què estigueu preparades per gaudir de la setmana! Estigueu atentes a totes les indicacions que marquem!

 

Estimades families! Desprès d’una primera intensa setmana de casal ens preparem per continuar les aventures del casal durant la setmana del 6 al 10 de juliol! Per a fer-ho tot més fàcil i àgil, us facilitem el document informatiu per a vosaltres. En ell hi trobareu tota la informació per què els vostres fills i filles estiguin preparades per seguir gaudint!!

ESPECTACLE MUSICAL AL CASAL DEL MARIÀ MANENT!

Aquest mati, 1 de juliol, al gimnás del nostre casal. l’Estiu en Marxa de Premià de Dalt. ens ha visitat Tager, un super grup d’animació musical, per compartir una gran estona de riures, diversió i cooperació amb el nostre nucli de convivència. Hem gaudit molt i estem desitjant tornar a compartir una estoneta com la que hem passat!! Moltes gràcies Tager!!!

Benvingudes famílies! Ja som aquí  i amb ganes de la nostra 12a edició de casals d’estiu al poble! us volem donar les gràcies per la vostra confiança i sobretot per fer realitat aquest casal tan especial i extraordInari. Aquí teniu la informació del primer torn del servei (del 30 de juny al 3 de juliol). Esperem que així us organitzeu millor. Per qualsevol dubte teniu a la nostra directora, l’Eva, que estarà encantada d’atendre-us.

Us recordem que per començar el casal d’estiu, abans heu d’omplir un formulari on-line de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.(Feu clic a a imatge).

Recordeu també que cada dia abans de l'entrada al casal heu d'omplir el formulari on-line de simptomes (feu clic a la imatge). Gràcies per la vostra col.laboració.