GAYARRE

Ha arribat l’última setmana del casal!! No ens podem creure que ja hagin passat 5 setmanes. Ens ho hem passat d’allò més bé i sempre us portarem al nostre cor. Aquesta setmana hem anat als tobogan del drac del parc de l’Espanya Industrial, hem fet harmòniques i les hem tocat al ritme del jazz i del blues! Ens veiem aviat famílies, fins la propera! Bon estiu!

Hola famílies!!! Per fi va arribar el dia d’excursió a la Granja Aventura Park! Els nens, nenes i monitores hem gaudit d’un dia fantàstic envoltats de natura i animalons. També, per refrescar-nos, hem fet jocs d’aigua i finalment, ens hem enfilat com micos als arbres. Va ser un dia fantàstic!

El dijous 21 de juliol a la tarda, hem realitzat una activtat de casal compartida amb famílies als Jardins del Centre Cívic la Magòria. Agraïm molt la presència de les mares i pares que han participat i ens emportem la il.lusió dels i de les infants per jugar una estoneta al casal amb les seves famílies. Gràcies per aquest moment tan especial!

L’Estradimalius s’ha colat a la porta de l’escola per donar-nos la benvinguda als matins!!!! 

Aquesta setmana hem ballat al ritme de les danses africanes amb el cos pintat amb decoracions tribals. També hem fet ampolles sensorials i moooolts jocs d’aigua! Visca el casal! 

Hola de nou famílies!  ja arribem a la penúltima setmana de casal (la del 18 al 22 de juliol). Fa calor però també tenim tots els recursos i les energies per seguir gaudint d’aquest estiu amb els vostres fills i filles! Per a qualsevol aclariment, recordeu que podeu parlar directament amb la directora del casal, la Silvia.

Setmana repleta d’emocions!! Per fi hem conegut a l’Estradimalius!!!! Dimarts ens va fer una visita al Parc de la Farga i ens va preparar una gimcana musical, vam jugar cantar i ballar 🙂 

Per altra banda, hem ajudat a la Cindy Colors amb la seva afonia i hem fet uns micròfons xulissims. A més, ens hem endinsat en el món del POP fent-nos una samarreta personalitzada i polseres de colors. Quina setmana més divertida, fins al T4!!

Us compartim grans moments de la visita de l’Estradimalius al casal! quina canya! I també uns dibuixos molt poperos! 

Hola famílies!  Ja portem dues setmanes de casal i seguim amb moltes energies! Us informem del que ens espera la  setmana de l’11 al 15 de juliol!. Per a qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, la Silvia.

Setmana musical passada per aigua! 

Aquests dies ens hem endinsat en el mon del rock and roll. Tots els nens i les nenes del casal han fet una super guitarra que s’han emportat a casa. També hem descobert quin és el joc preferit dels nens i nenes d’infantil, la super diana aquàtica. 

Després d’una excursió passada per aigua acabem la setmana fent activitats en remull, fins la propera!!!

Hola famílies!!! Avui ha estat un dia, tot i que passat per aigua 😝, ben complet! 

Per començar una bona remullada a la piscina, un cop ens hem cansat de l’aigua i, després de dinar, hem fet els micos!! Ens hem trobat aquesta zona d’escalada al Parc de Can Mercader i no hem dubtat en aprofitar-la. Per acabar el dia, com ens queden poques energies, hem organitzat una tarda de cine a la Magòria. Quines ganes de la propera sortida.

Hola de nou famílies! després d’una primera setmana d’adaptació al casal on l’equip educatiu ha pogut conèixer i compartir els primers dies amb els vostres fills i filles, us informem de l’organització i activitats que hi hauran la setmana del 4 al 8 de juliol. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, la Silvia. Moltes gràcies per la vostra confiança!

Us compartin alguns moments molt especials de la primera setmana del casal, del 27 de juny a l’1 de juliol. Jocs d’aigua, tallers, jocs cooperatius, estones al jardí de la Magòria , sortida d’entorn i molta música!

Hola famílies! Us donem la benvinguda a la primera setmana de casal. Moltes gràcies per la vostra confiança.Us compartim el full informatiu del torn 1  i també el menú del casal. Per qualsevol aclariment, podeu parlar directament amb la directora del casal, la Silvia.